Χάος στη Ρόδο με τους μετανάστες – Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς

Must Read

Επιτελικό μπάχαλο και στα νησιά που ασφυκτιούν από τις μεταναστευτικές ροές, την ώρα που ο Καιρίδης προχωρά στη νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών για να αντιμετωπίσει όπως λέει τις ελλείψεις στους εργάτες γης.

Στο νησί των Ιπποτών καταγράφονται αδιανόητες εικόνες με μετανάστες που πραγματοποιούν διαμαρτυρία επειδή καθυστερεί η καταγραφή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής, πρόκειται για 200 άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το  Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, ζητώντας να γίνουν οι διαδικασίες καταγραφής τους. Την ίδια ώρα, στους δρόμους της πρωτεύουσας των Δωδεκανήσων, οι μετανάστες, ανάμεσά τους άντρες, γυναίκες και παιδιά, παραμένουν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της Ρόδου.

Από πλευράς τους οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για εγκατάλειψη και αδιαφορία της κυβέρνησης: «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού» καταγγέλλουν αστυνομικοί στη Ροδιακή. «Μας καλούν να ανταποκριθούμε σε μια δύσκολη κατάσταση, και να αντιμετωπίσουμε γυναίκες παιδιά, βρέφη και ηλικιωμένους χωρίς να έχουμε ούτε τα μέσα ούτε το προσωπικό» τονίζει ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει πλήθος αταυτοποίητων μεταναστών σε Λέσβο, Σάμο, Λέρο, Κω και Χίο, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται πλέον έκρυθμη. 

Δείτε επίσης:

Πλήθος αταυτοποίητων μεταναστών στην Ελλάδα – Έκρυθμη η κατάσταση στις δομές φιλοξενίας στο Αιγαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This