Βόμβα στην έδρα των ΜΑΤ: Δεν λειτουργούσε το καταγραφικό των καμερών! Τώρα κλαδεύουν δέντρα που έκρυβαν τον μηχανισμό!

«Υπάρχουν θέματα επιτήρησης, ζητάμε άμεσα μέτρα», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών

Must Read

Εύκολη υπόθεση ήταν για τους αγνώστους δράστες που βρέθηκαν την Δευτέρα στην έδρα των ΜΑΤ στην περιοχή του Ζωγράφου να τοποθετήσουν την βόμβα χωρίς να καταγραφούν από πουθενά και χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε όσα ακούστηκαν σχετικά με τις κάμερες στο κτίριο και το γεγονός ότι δεν ήταν σε λειτουργία.

«Κάτω από την υπερυψωμένη σκοπιά της οδού Κοκκινοπούλου που είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί, δεν είχε οπτική επαφή ο σκοπός. Όντως υπάρχει θέμα εκεί γιατί υπάρχει κυκλοφορία, υπάρχουν πεζοί. Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα εκεί», είπε συγκεκριμένα.

Και συνέχισε τονίζοντας ότι υπάρχει θέμα επιτήρησης: «Οι κάμερες είναι παλαιού τύπου σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες. Γι’ αυτό είπε και ο υπουργός, ότι χρειάζεται εκ βάθρων λύση σε αυτά τα θέματα με καινούργιου τύπου κάμερες. Υπάρχει θέμα στο ζήτημα επιτήρησης με κάμερες».

Ο κ. Μαυροειδάκος επεσήμανε πως πρέπει να υπάρχει καλύτερος υλικοτεχνικός εξοπλισμός ενώ σχολίασε και τα περιστατικά με τους αστυνομικούς.

«Γίνονται προσπάθειες από ότι λένε, αλλά γι αυτό μας βλέπετε κι εμάς στο δρόμο, γιατί πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να δείξουμε στην Πολιτεία ότι πρέπει να μας βοηθήσει στο έργο που κάνουμε. Διότι κι εμείς δεν είμαστε αναλώσιμοι. Βλέπετε, έχουμε έναν νεκρό, έναν ακρωτηριασμένο κι έναν σοβαρά τραυματία μέσα σε δέκα ημέρες».

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Κόβουν τα δέντρα που έκρυβαν τον εκρηκτικό μηχανισμό!

Την ίδια στιγμή, μια παρέμβαση που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό άρχισε να κάνει μόλις από σήμερα ο δήμος Ζωγράφου.

Από τις 8 σήμερα το πρωί αρμόδια συνεργεία βρίσκονται έξω από το κτίριο των ΜΑΤ και κλαδεύουν δέντρα που δημιουργούσαν πρόβλημα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπήρξε αίτημα από την αστυνομία για να γίνει η επέμβαση αυτή νωρίτερα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This