Όπλα χωρίς άδεια στο σπίτι φρούριο του Χρήστου Γιαλιά – Το δρομολόγιο των δολοφόνων στην Μάνδρα

Έχει βρεθεί ένα πιστόλι και ένα περίστροφο για τα οποία το θύμα δεν είχε άδεια

Must Read

Εντείνονται οι έρευνες για την μαφιόζικη εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής με τα στοιχεία που έρχονται στο φως να είναι σημαντικά. Στο σπίτι, που είχε μετατρέψει σε φρούριο ο 59χρονος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, βρέθηκαν αδήλωτα όπλα ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει καταγράψει το δρομολόγιο των δολοφόνων του το μοιραίο απόγευμα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρει ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, για τα οποία το θύμα δεν είχε άδεια. Επιπλέον, βρέθηκαν 10.000 ευρώ σε μετρητά. Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 5 αδήλωτα όπλα.

 

Σε μόλις 30 δευτερόλεπτα «γάζωσαν» οι εκτελεστές τον Χρήστο Γιαλιά σε μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση. Ο 59χρονος έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και ενόσω μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του. Στην συνέχεια, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο λευκό όχημα και πέταξαν μέσα το καλάσνικοφ με το οποίο τον σκότωσαν.

 

Το δρομολόγιο των δολοφόνων

Οι εκτελεστές του επιχειρηματία επέλεξαν ως δρόμο διαφυγής ένα δασάκι στην Μάνδρα δίπλα από το σημείο του χτυπήματος, προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα σπίτια και καταστήματα.

 

Η χλιδάτη ζωή του εκτελεσμένου επιχειρηματία με τα χίλια πρόσωπα με την Αλβανίδα σύζυγό του

Ο «3ος κλήρος του θανάτου» έπεσε στον πολυσχιδή κρεατέμπορο Χρήστο Γιαλιά, που από τα ρομαντικά ταξίδια στη λίμνη Κόμο, με την καλλονή γυναίκα του από το Ελμπασάν, γνώρισε στη Μάνδρα το πιο σκληρό και βίαιο πρόσωπο της Αlbanian Mafia.

  • Aπό τον
    Βασίλη Χήτο

Ο 60χρονος «γαζώθηκε» εν κινήσει με ριπή από καλάσνικοφ και προτού καν προλάβει να παγώσει το αίμα του οι δολοφόνοι έκαψαν «παραδειγματικά» τη σορό του, για να σβήσουν κάθε ίχνος από την ύπαρξή του…

Η «παραγγελιά» ενός εγκλήματος για την οποία χρησιμοποιήθηκαν –όπως θεωρούν βέβαιο οι διωκτικές Αρχές- εισαγόμενοι, πληρωμένοι εκτελεστές από την Αλβανία, που τον ακολούθησαν λίγο πριν από το κατώφλι της απομονωμένης βίλας «οχυρό», με την υπερυψωμένη σκοπιά μέσα στο δασάκι, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.

Οικονομική διαφορά

Ο 60χρονος είχε μεγάλη οικονομική διαφορά ύψους 4.000.000 ευρώ με πρώην συνεργάτη του και με τον τελευταίο να χάνει την προσφυγή στα δικαστήρια έπειτα από πέντε χρόνια σφοδρής αντιδικίας. Μάλιστα, σε γνωστό δικηγορικό γραφείο οι δυο τους κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Κύκλος αίματος

Τον Μάιο του 2018, πάντως, σε συνοικία της Μάνδρας είχε δολοφονηθεί στην αυλή του σπιτιού της με δύο σφαίρες στο κεφάλι η εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγός του που είχε πάθος με το καζίνο, ενώ μόλις την τελευταία ημέρα του περασμένου Νοεμβρίου δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο ο 56χρονος Αλβανός Ντομπρονίκου -ο φερόμενος φίλος του Γιαλιά-, που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνηση παράνομων τσιγάρων.

Ο Γιαλιάς, όταν έπιασε πολλά λεφτά, θέλησε να ανέβει στα μάτια της… δύσπιστης κοινωνίας κι επεδίωκε την καταξίωση μακριά από την εκτροφή πουλερικών και αιγοπροβάτων. Το 2012, έχοντας χωρίσει τη Φρειδερίκη Καρζή, με την οποία απέκτησαν δύο γιους και μία κόρη, γνώρισε τη νέα σύντροφό του, αυτή τη φορά από την Αλβανία, που την ερωτεύτηκε παράφορα και έδωσε μάλιστα το όνομά της στην εταιρία του (Katerina Farm).

Η Κ. τού χάρισε μια κορούλα, που σήμερα είναι 4 ετών, ο ίδιος έχτισε στη Μάνδρα μια έπαυλη-φρούριο κι άρχισε τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό με την πανέμορφη Αλβανίδα γυναίκα του, που συνήθιζε να έχει μαζί της και δύο φίλες της.

Για χάρη της, μάλιστα, εμφανίζεται να συνέστησε εταιρία στα Τίρανα και στο Μιλάνο. Μάλιστα, στην ιταλική πόλη η εταιρία είχε αντικείμενο τις γόβες, αλλά είναι άγνωστο αν όντως δραστηριοποιήθηκε ποτέ στην αγορά.

Ο Γιαλιάς, πάντως, γεμάτος περηφάνια, έλεγε σε φίλους του πως στη μαγευτική λίμνη Κόμο της Ιταλίας είχε δώσει προκαταβολή για την αγορά διαμερίσματος, για να στεγάσει τον έρωτά του με την Κ. Κατά πληροφορίες όμως, στον τελευταίο γάμο του εδώ και λίγο διάστημα είχαν έρθει τα πρώτα σύννεφα, αλλά το ζευγάρι έδειχνε να ξεπερνά αυτή την κρίση που έμοιαζε πρόσκαιρη… Ενδεικτικό της αδυναμίας που είχε ο 60χρονος στην Κατερίνα είναι το γεγονός ότι εκείνη, εκτός από μέτοχος, έβλεπε και αποφάσιζε για την πρόσληψη νέου προσωπικού.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This