Νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης την επόμενη εβδομάδα – Θερμοκρασίες καλοκαιριού πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου!

Θα παραμείνει μέχρι Τετάρτη - Πέμπτη

Must Read

Καλοκαίρι θα «μυρίσει» και την ερχόμενη εβδομάδα καθώς θα επιστρέψει…δριμύτερη η αφρικανική σκόνη «εκτοξεύοντας» τις θερμοκρασίες πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου!




Σύμφωνα με το Κλέαρχο Μαρουσάκη, το νέο «κύμα» της αφρικανικής σκόνης θα μας «επισκεφτεί» από την ερχόμενη Κυριακή και θα «εγκατασταθεί» στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, θα είναι πιο ήπιο σε σχέση με το προηγούμενο, ωστόσο και πάλι θα επηρεαστεί ο αέρας. Θα παραμείνει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και στη συνέχεια θα φύγει με την βοήθεια του βορειοδυτικού ανέμου. Σχετικά με τις θερμοκρασίες σχολίασε πως δεν είναι καθόλου φυσιολογικές για την εποχή καθώς είναι περίπου 10 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό!

Χαρακτηριστικά το θερμόμετρο θα ανέβει ακόμα και στους 32 βαθμούς Κελσίου στη Βοιωτία, τη Θεσσαλία, ανατολική Πελοπόννησο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Δείτε την πρόγνωση:




Δείτε επίσης:

Τρομάζει η αφρικανική σκόνη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This