«Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα»: Όσα είπε ο οδηγός που σκότωσε τις δυο γυναίκες στη Βέροια

Οδηγός λεωφορείου και αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας είπε πως ο 64χρονος έτρεχε πολύ

Must Read

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνια της Βέροιας, από την τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Πατρίδα, με θύματα δύο γυναίκες μια 21χρονη και μια 68χρονη.

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε όταν οδηγός που κινούνταν στον δρόμο προς Νάουσα, έχασε την έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας. Στη συνέχεια, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού.

Τα όσα συνέβησαν εκείνα τα μοιραία λεπτά περιέγραψε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου,  ζητώντας συγγνώμη.

Μιλώντας στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο, ο 64χρονος είπε: «Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, χάθηκα τελείως. Ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση. Λιποθύμησα. Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, πέθανα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Ό,τι κι αν πω εγώ, δεν… Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε».




Ο οδηγός του λεωφορείου και αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας περιέγραψε τα όσα είδε, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ο οδηγός έτρεχε πολύ.

«Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το αυτοκίνητο από απέναντι. Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να χτυπάει στη στάση τις γυναίκες. Λέω ”τι γίνεται;”. Έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω γύρω από την στάση, δεν μπορούσα να την βρω και λέω ”τι έγινε; μήπως είδα μία γυναίκα;”. Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη».

Ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This