Ηλιούπολη: «Αποκλείεται να το έκανε ο 36χρονος, δεν είχε προβλήματα με την μητέρα του», λέει η θεία του

Η γυναίκα κάλεσε τον κλειδαρά που μπήκε στο σπίτι και την αστυνομία - Τι λέει για την περίπτωση να συνέβη ατύχημα

Must Read

Τις πιθανότητες της εγκληματικής ενέργειας αλλά και του ατυχήματος σχετικά με την υπόθεση της τραγωδίας στην Ηλιούπολη βάζει στο τραπέζι η πρώτη ξαδέρφη της 63χρονης νεκρής μητέρας και θεία του επίσης νεκρού 36χρονου γιου της. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται, πάντως, είναι ο γιος να σκότωσε την μητέρα του με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του και να έδωσε τέλος στη ζωή του ώρες ή μέρες μετά.




Η γυναίκα ήταν αυτή που ήρθε στο σπίτι της οικογένειας καθώς δεν είχε νέα από μάνα και γιο και κάλεσε τον κλειδαρά για να ανοίξει ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.

«Είχαμε πολλές μέρες να πάρουμε νέα τους. Από την Παρασκευή είχαμε να τους ακούσουμε και ήρθα εδώ να δω, τί συμβαίνει. Είδα ότι είχε φώτα μέσα στο σπίτι, δεν απαντούσε κανένας, ούτε στα κινητά ούτε στο σταθερό. Ειδοποίησα κλειδαρά και αστυνομία να έρθουν. Ήταν ανάστατο το σπίτι, μπήκα κι έμεινα μόνο στην είσοδο. Εκεί είχε αίματα ο χώρος του προθάλαμου».

Και συνεχίζει:

«Για μένα δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, διότι οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στα δωμάτια και στις κρεβατοκάμαρες ήταν όλα ανακατεμένα τα πράγματα. Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου αυτό. Γιατί το παιδί ήτανε πολύ καλό, δεν μας είχε δώσει σημάδι ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είχε τίποτα. Από την πίσω πλευρά στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος. Από εκεί εάν πατήσει κάποιος στο κάγκελο, μπορεί να μπει στο ισόγειο. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή, αυτό λέει πολλά. Η αστυνομία δεν μας άφησε να δούμε τα πράγματα και τί λείπει, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την κλοπή».




Περιγράφοντας την σκηνή του θανάτου είπε πως «ο γιος ήταν ξαπλωμένος στη μικρή κρεβατοκάμαρα και η μητέρα ήταν δίπλα του στο πάτωμα. Τα πτώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο η καραμπίνα ήταν λίγο πιο έξω στο διάδρομο. Αυτό μου είπε ο αστυνομικός».

Για την θεία του 36χρονου ο άντρας «ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και στην παρέα και στο κέφι και στο γλέντι. Περισσότερα για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζω αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε προβλήματα. Δεν έπαιρνε φάρμακα, είχε παχύνει το παιδί. Το παιδί δούλευε κανονικά μέσω τηλεργασίας. Δεν είχαν τίποτα με τη μητέρα του, την υπεραγαπούσε, τη λάτρευε. Η μητέρα έχει τις φυσιολογικές αρρώστιες που έχουν σε αυτή την ηλικία».

Την ίδια στιγμή, στο μυαλό της υπάρχει ακόμα ένα σενάριο.

«Εμένα το μυαλό πλάθει άλλο σενάριο. Υπάρχει πιθανότητα να καθάριζε την καραμπίνα, γιατί είναι κειμήλιο και του άρεσε να είναι γυαλισμένη. Μπορεί να είχε σφαίρα και εφόσον έγινε το ατύχημα, εκεί δεν θολώνει το μυαλό; Όταν βλέπεις ότι έχεις κανένα κακό που δεν το θέλεις; Αγαπούσε πάρα πολύ την μητέρα του γι’αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του», λέει στο newsit.gr.




Δείτε επίσης:

Έγκλημα και αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο στην οικογενειακή τραγωδία της Ηλιούπολης: Κινητά και καραμπίνα θα «λύσουν» τον γρίφο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This