Παγκόσμιο μπλακ άουτ για την εξέγερση στον Καναδά!

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη επιμελώς αγνοούν τα όσα ιστορικά διαδραματίζονται στη χώρα

Must Read

Τα γεγονότα που συμβαίνουν στον Καναδά είναι πρωτοφανή και ενδεικτικά της αντίδρασης του κόσμου ο οποίος δεν αντέχει άλλο τα, παράλογα πολλές φορές, περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού. Κι όμως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη επιμελώς αγνοούν τα όσα διαδραματίζονται.

Διαβάστε ακόμα: Στα «χέρια» των διαδηλωτών παραμένει η Οτάβα – Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην πρωτεύουσα

Γεγονός που στηλιτεύει με αναρτήσεις της η Ελληνίδα ανταποκρίτρια στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά:

«Yπάρχει παγκόσμιο μπλάκ αουτ στην ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Καναδά. Εδώ κ μια εβδομάδα διαδηλωτές κατά των περιορισμών κ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραμένουν μπροστά από το κοινοβούλιο κ κάτω από το γραφείο του πρωθυπουργού Τριντό. Εικόνες από χθες. Ο δήμαρχος της Οτάβα κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της συνεχιζόμενης διαμαρτυρίας. Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και στο Κεμπέκ, ενώ μπλόκα από αυτοκινητιστές έχουν στηθεί και στα σύνορα με τις ΗΠΑ. Στο μεταξύ η πλατφόρμα GoFundMe ανέστειλε την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τους αυτοκινητιστές. Μπλόκαρε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί. Οι δωρητές έχουν περιθώριο ως τις 19 Φεβρουαρίου να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω και στη συνέχεια το GoFundMe ‘θα εργαστεί με τους διοργανωτές για να προσφέρει τα εναπομείναντα χρήματα σε αξιόπιστους και γνωστούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς’».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This