Στενός φίλος του Ερντογάν και υποχείριό του ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν!

«Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί του Πακιστάν» είχε δηλώσει ο Σαχμπάζ Σαρίφ και εμείς υπογράψαμε συμφωνία για να έρθουν χιλιάδες εργατικά χέρια!

Must Read

Κρατάει πολλά χρόνια η στενή φιλία του νέου πρωθυπουργού του ΠακιστάνΣαχμπάζ Σαρίφ, με τον Ταγίπ Ερντογάν. Γι’ αυτό άλλωστε ο πρώτος που έσπευσε να τον συγχαρεί ήταν ο σουλτάνος.

Επικοινώνησε με τον Σαρίφ και του ευχήθηκε το αποτέλεσμα να αποβεί σε καλό του φιλικού και αδελφικού πακιστανικού λαού! Είπε ακόμη ότι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο Πακιστάν, με το οποίο η Τουρκία διατηρεί σχέσεις βαθιά ριζωμένες στην ιστορία και δεσμούς φιλικούς και αδελφικούς. Και σημείωσε πως ο λαός του Πακιστάν έδειξε τη δέσμευση του στη δημοκρατία και το κράτος δικαίου παρά όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει. Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι η Τουρκία όπως πριν έτσι και τώρα, θα συνεχίσει να παρέχει κάθε στήριξη στο Πακιστάν.

Βεβαίως είναι δεδομένη η αντίληψη του Ερντογάν για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου και είναι λογικό να αναγνωρίζει τους ομοίους του, όπως τον νέο πρωθυπουργό του Πακιστάν και απόλυτο υποχείριό του.

Ο Σαχμπάζ Σαρίφ δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει το πόσο υποτακτικός της Τουρκίας είναι ήδη από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός της επαρχίας Παντζάμπ. Είχε κλείσει σχολεία της οργάνωσης Γκιουλέν, δηλώνοντας πως το Πακιστάν δεν θα κάνει τίποτα εναντίον του τουρκικού λαού. «Ό,τι είναι καλό για την Τουρκία είναι καλό και για το Πακιστάν. Ό,τι είναι κακό για την Τουρκία είναι επίσης κακό για το Πακιστάν. Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί του Πακιστάν», είχε πει με καμάρι!

Και εμείς όχι μόνο καμαρώνουμε για την πολυπληθή πακιστανική κοινότητα, αλλά τρέχουμε να υπογράψουμε συμφωνίες για να φέρουμε χιλιάδες εργατικά χέρια από το Πακιστάν! Άλλη μια απόδειξη ευφυούς πολιτικής…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This