Για… νέα εποχή στις σχέσεις Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας συμφώνησαν οι δυο χώρες

Όλο επιτυχημένες επιλογές είναι η ελληνική κυβέρνηση...

Must Read

Μπορεί οι σχέσεις Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας να είχαν διαρραγεί από το 2018, μετά την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, όμως αυτό καθόλου δεν τους εμπόδισε να τα βρουν και πάλι.

Διαβάστε ακόμη: Δικαστής της υπόθεσης Κασόγκι το τελευταίο «θύμα» του Ερντογάν

Αυτό ακριβώς αναφέρεται σε ανακοινωθέν της τουρκικής προεδρίας, όπου δημοσιοποιείται πως Τουρκία και η Σαουδική Αραβία συμφώνησαν για μια νέα εποχή στις διμερείς σχέσεις τους.

Το ανακοινωθέν ακολουθεί την πρόσφατη συνάντηση του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, και σημειώνει πως οι δύο χώρες συμφώνησαν για τη βελτίωση των σχέσεων τους, όπως και για επενδύσεις σε διάφορους οικονομικούς τομείς, από την ενέργεια μέχρι την άμυνα.

Η Τουρκία μάλιστα προσκάλεσε σαουδαραβικά επενδυτικά ταμεία να επενδύσουν σε τουρκικές νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτά να τα βλέπει πολύ προσεκτικά η ελληνική κυβέρνηση που έσπευσε να δώσει γη και ύδωρ στους Σαουδάραβες!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This