Ακσενέρ και Ιμάμογλου συνιστούν… ψυχραιμία μετά τη νίκη του Ερντογάν

«Πριν από 5 χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως, μετά από 8 μήνες στις δημοτικές εκλογές πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα...» τόνισε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, με τους ψηφοφόρους του να πανηγυρίζουν έξαλλα απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα, την ώρα που οι υποστηρικτές του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου παρακολουθούν μουδιασμένοι τις εξελίξεις, ανησυχώντας, όπως είναι λογικό, για το άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος στήριξε τον ηττημένο της εκλογικής αναμέτρησης, συνιστά στους πολίτες να μην απογοητεύονται και να κρατάνε το κεφάλι τους ψηλά, υποστηρίζοντας πως θα έχουν την ευκαιρία να «διορθώσουν» την κατάσταση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

«Aγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε. Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι, Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από 5 χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από 8 μήνες στις δημοτικές εκλογές πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης σε βίντεο που ανάρτησε σήμερα στο Twitter.

Από την πλευρά της, η Μεράλ Ακσενέρ, η οποία συμμετείχε στην εξακομματική αντιπολίτευση, με αφορμή την επανεκλογή του Τούρκου προέδρου, σχολίασε πως καλό θα ήταν «να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας». «Eύχομαι στην τελευταία του θητεία του όπου επανεξελέγη, να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας και να ασκήσει τα καθήκοντα του προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε συγκεκριμένα η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This