Πούτιν: Θα εντείνουμε τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία μετά την επίθεση στο Μπέλγκοροντ

«Ρεκόρ» ρωσικών επιθέσεων με drones, σύμφωνα με το Κίεβο

Must Read

Μια ημέρα μετά το μήνυμα προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση του Βαλαντίμιρ Πούτιν  «Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ», επανέρχεται την Πρωτοχρονιά υποσχόμενος κλιμάκωση των επιθέσεων εναντίον της Ουκρανίας. Μιλώντας για τις επιθέσεις στο Μπέλγκοροντ ο πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε: «Θα εντείνουμε τους βομβαρδισμούς, κανένα έγκλημα εναντίον αμάχων δεν θα μείνει ατιμώρητο. Αυτό είναι βέβαιο».

«Βομβαρδίζουμε με όπλα ακριβείας τοποθεσίες λήψης αποφάσεων, τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται στρατιώτες και μισθοφόροι, και άλλα κέντρα τέτοιου τύπου, κυρίως στρατιωτικές εγκαταστάσεις (…) Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» δήλωσε ο Πούτιν και χαρακτήρισε «τρομοκρατική ενέργεια» την επίθεση στο Μπέλγκοροντ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 περίπου τραυματίστηκαν κατά την ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ, κοντά στα ρωσοουκρανικά σύνορα.  Ακολούθησε σφοδρότατο κύμα ρωσικών βομβαρδισμών σε ουκρανικές πόλεις με 40 περίπου νεκρούς.

 

«Ο εχθρός χρησιμοποίησε αριθμό ρεκόρ επιθετικών drones»

Το Κίεβο ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι η Ουκρανία δέχθηκε αριθμό «ρεκόρ» επιθέσεων με 90 ρωσικά drones την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με στόχους κυρίως το Λβιβ και την Οδησσό και έναν τουλάχιστον νεκρό.

Σύμφωνα με την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, 87 από τα 90 drones Shahed, που εκτοξεύτηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, αναχαιτίστηκαν.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This