Τελεσίγραφο του Ερντογάν στο Ισραήλ για τις σφαγές στην Γάζα – Επανέναρξη των συνομιλιών για εκεχειρία

«Η Άγκυρα θα συνεχίσει να ασκεί πίεση στο Ισραήλ μέσω του εμπορίου και της διπλωματίας»

Must Read

Κλιμακώνει την επιθετική ρητορική και τις απειλές ενάντια στο Ισραήλ ο πρόεδρος της Τουρκίας. Το Σάββατο έστειλε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση Νετανιάχου για τον πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας, στον απόηχο του εντάλματος σύλληψης του ΔΠΔ στην Χάγη.

«Η Άγκυρα θα συνεχίσει να ασκεί πίεση στο Ισραήλ μέσω του εμπορίου και της διπλωματίας, έως ότου η κυβέρνηση Νετανιάχου σταματήσει τις σφαγές της στην Γάζα. Στεκόμαστε στο πλευρό της επιχειρηματικής κοινότητας για την διακοπή του εμπορίου προς το Ισραήλ» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις με διαμεσολάβηση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς για συμφωνίας απελευθέρωσης των Ισραηλινών ομήρων θα ξεκινήσουν εκ νέου την προσεχή εβδομάδα.

Η απόφαση ελήφθη μετά την συνάντηση του επικεφαλής της Μοσάντ με τον διευθυντή της CIA και τον πρωθυπουργό του Κατάρ, ο οποίος είναι διαμεσολαβητής.




 

Δείτε επίσης: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This