Έξαλλη η Φώφη με τον Κυριάκο!

Must Read

Σας είχα ενημερώσει έγκαιρα ότι η Φώφη Γεννηματά θα απασφαλίσει. Σήμερα επιβεβαιώθηκα, βλέποντας την σκληρή αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής με εντολή της ίδιας της Φώφης Γεννηματά, που εξερράγη μετά τις συλλήψεις των συνδικαλιστών έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

Τα 10 χρόνια συμμαχίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., πήραν τέλος. Και ο λόγος είναι η αποκάλυψη στο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου, ότι ο ίδιος μαζί με τον Θάνο Πλεύρη έφτιαχναν τροπολογίες και τις πλάσαραν ως τροπολογίες του Κινήματος Αλλαγής ερήμην της Φώφης Γεννηματά!

Η Φώφη Γεννηματά λοιπόν, χρεώνει την όλη υπόθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όμως έχει άδικο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την πολιτική σκευωρία. Που φυσικά προσβάλει πρωτίστως τους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής. Όπως δεν γνώριζε και τίποτα για την απαράδεκτη επίθεση που της έκανε ο Πρετεντέρης, γεγονός που η κ. Γεννηματά θα πρέπει να το έχει πλέον συνειδητοποιήσει, ανακαλύπτοντας την στενή σχέση που είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον δημοσιογράφο του Μαρινάκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν γνώριζε, αλλά εξοργίστηκε όταν έμαθε τι γινόταν! Και «βλέπει» δάκτυλο Σαμαρά πίσω από την όλη αντιθεσμική σύμπλευση.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα πάντως, κορυφαίο στέλεχος του κινήματος μου ανέλυσε ότι δεν αρκεί για την Φώφη να δώσει αγώνα μόνο εκτός κινήματος. Να κάνει δηλαδή μόνο σκληρή αντιπολίτευση.
Θα πρέπει να δώσει σκληρό αγώνα κυρίως εντός του κόμματος της, για να αποδείξει ότι όντως δεν γνώριζε τίποτα και για να ανακόψει τις αρχηγικές φιλοδοξίες Λοβέρδου, ειδικά τώρα που διαπίστωσε πως ακόμα και βουλευτές που θεωρούσε δεδομένους, του γύρισαν την πλάτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This