Άρχισαν τα βρώμικα χτυπήματα στον Βασίλη Κικίλια…

Must Read

Ήταν επόμενο, όπως σας είχα ενημερώσει. Ο Βασίλης Κικίλιας αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, πολύ περισσότερο και από τον υπερπροβεβλημένο Κυριάκο Μητσοτάκη όπως αποδείχτηκε στις πρόσφατες τάσεις της MRB. Έχει μάλιστα και ένα διακομματικό έρεισμα παρά το ότι κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα», κυριολεκτικά, λόγω της πανδημίας που άπτεται άμεσα των υπουργικών του καθηκόντων.

Η αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του, η «αποπομπή» του από την ανακοίνωση που εμβολιαστικού σχεδίου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δίπλα του τον αρμόδιο υπουργό, αλλά και το νέο φιάσκο με τα εμβόλια για το οποίο φυσικά δεν ευθύνεται ο υπουργός υγείας, αντίθετα μπορεί κάποιος να πει ότι δικαιώνεται, τον ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο.

Ο πρωθυπουργός άκουσε κάποιος κακούς συμβούλους που διαθέτει και θεωρούν τον Βασίλη Κικίλια «εσωκομματική απειλή» για την επόμενη μέρα, και έκανε ένα τραγικό λάθος. Βγήκε μόνος του και ανακοίνωνε νούμερα στον αέρα για τον αριθμό των εμβολίων που θα έρθουν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, για την ακρίβεια να διαπράξει το μεγαλύτερο ολίσθημα που έχει διαπράξει πρωθυπουργός τις τελευταίες δεκαετίες. Από τα 25 εκατομμύρια εμβόλια που ανακοίνωνε με σιγουριά ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν, φτάσαμε στα 10.000 εμβόλια!
Ήρθε και η διάψευση από το Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας είχε ζητήσει την λήψη μέτρων νωρίτερα, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε ισχυριστεί πως ουδείς είχε ζητήσει κάτι τέτοιο.

Ανήθικα χτυπήματα

Σε αυτό το πλαίσιο, κάποιοι νοσηρή εγκέφαλοι που θεωρούν ότι έτσι προσφέρουν υπηρεσίες στον πρωθυπουργό, ενεργοποίησαν οι δήθεν δημοσιογράφους που συνδέονται με φιλικές τους εφημερίδες και άρχισαν τα βρώμικα χτυπήματα στον Βασίλη Κικίλια, στοχεύοντας όχι τον ίδιο, αλλά το οικείο το περιβάλλον. Γεγονός χυδαίο και πρόστυχο.

Ο το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν τον υπουργό υγείας ακόμα πιο δημοφιλή, διότι οι ανυπόληπτοι που χρησιμοποιούν, παρά το ότι ειδικεύονται στους τεμενάδες προς την κυβέρνηση, δεν πείθουν κανέναν. Αντίθετα θα επιτύχουν να χρεωθεί προσωπικά ο πρωθυπουργός αυτή την βρώμικη επίθεση, παρά το ότι – και σας διαβεβαιώνω – δεν έχει ουδεμία εμπλοκή.

Και οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Κικίλιας δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This