Παρασκευή 18/6/2021

Η πλειοψηφία βλέπει «Καπιτώλιο» και στην Ελλάδα!

Σχέδιο στο Μαξίμου για ανάσχεση υπαίθριων συγκεντρώσεων

Σας είχα αποκαλύψει ότι το Μαξίμου ήταν εξαιρετικά ενοχλημένο από την δημόσια παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε πως φοβάται «λαϊκή εξέγερση» και στην Ελλάδα. Την παρέμβαση μάλιστα την είχε κάνει στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΪ, γεγονός που θεωρήθηκε ευθεία πρόκληση.
Σήμερα όμως ήρθε η δημοσκόπηση της Prorata, που φυσικά μόνο «αντικυβερνητική» δεν μπορεί να θεωρηθεί, και ένα εύρημα της έκανε την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου, ανησυχία.

Δημοσκόπηση προ Ράτα Καπιτώλιο Ελλάδα

Η πλειοψηφία των Ελλήνων, θεωρεί εξαιρετικά πιθανή την επανάληψη γεγονότων τύπου «Καπιτωλίου», στην Ελλάδα! Άρα η Ντόρα Μπακογιάννη, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, πιθανόν να ξέρει και τι έρχεται.
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει πλέον σοβαρή ανησυχία για τις μελλοντικές εξελίξεις. Μέχρι σήμερα η λαϊκή δυσαρέσκεια μπορούσε να χειραγωγηθεί με τις συνεχείς «ενέσεις ρευστότητας» μέσω επιδομάτων, που τουλάχιστον αποτελούσαν ένα προληπτικό μέτρο ανάσχεσης ανεξέλεγκτων καταστάσεων. Τα δεδομένα της οικονομίας όμως έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από την επιδοματική πολιτική, που κάποτε πρέπει να τελειώσει. Όπως και ο παρατεταμένος εγκλεισμός των Ελλήνων, που ήδη δημιουργεί ένα πλέγμα ψυχολογικής πίεσης η οποία θα είναι δύσκολο να ελεγχθεί.
Ως σημείο – κλειδί θεωρείται η στιγμή που ο εγκλεισμός αυτός θα πρέπει να τελειώσει. Ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει όταν επανέλθει η «κανονικότητα» και μαζί της η επανέναρξη συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που μπορούν σύντομα να εξελιχθούν σε ένα ανεξέλεγκτο κύμα οργής.
Σε αυτό το κλίμα, είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει μία παρατεταμένη απαγόρευση συγκεντρώσεων υπό την μορφή ανώτατου ορίου συγχρωτισμού ανθρώπων. Πάντα υπό τον μανδύα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Εάν κάτι τέτοιο λειτουργήσει, θα φανεί στην πράξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ