Κυριακή 25/7/2021

Μεγάλο ξεκαθάρισμα στα ψηφοδέλτια ετοιμάζει το Μαξίμου

Αδιαφορούν πλήρως για κάποιες δημοσκοπήσεις τοπικού χαρακτήρα

Αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά και κάποιοι βουλευτές και πολιτευτές με πρόσβαση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ θα πρέπει να ανησυχούν από τις αποφάσεις του Μαξίμου αναφορικά με το θέμα των ψηφοδελτίων.

Όπως θα πρέπει να ανησυχούν και υπουργοί οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο του πρωθυπουργού ακόμα και με δημόσιες δηλώσεις του, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένο να φτιάξει ψηφοδέλτια της αρεσκείας του, αδιαφορώντας πλήρως για τα πρόσωπα και την όποια κομματική βαρύτητα που διαθέτουν.

Η οργή όμως από κάποιες δημοσκοπήσεις τοπικού χαρακτήρα που εμφανίστηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα έχει κυριεύσει τους στενούς επιτελείς του πρωθυπουργού που ασχολούνται με τις επόμενες εκλογές. Να σημειωθεί μάλιστα ότι σε αυτούς τους επιτελείς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Το Μαξίμου θεωρεί τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις απόλυτα χαλκευμένες και με σαφή στόχευση να επιβληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών. Πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό. Ειδικά κάποιοι πολιτευτές – φωτοβολίδες που ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. και ξαφνικά εκτινάσσονται μέσω δημοσκοπήσεων, θα πρέπει να ανησυχούν. Ή μάλλον, δεν θα πρέπει να «ανησυχούν» καθόλου. Είναι βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ