Η απόρρητη πρόταση του Ρίσι Σούνακ στον Κυριάκο για το βρετανικό μουσείο και τα γλυπτά

Must Read

Η αποκάλυψη του Guardian όπου ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ έβαλε τέλος στα σενάρια επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, δεσμευόμενος μάλιστα να τα προστατεύσει για να μην σταλούν ποτέ πίσω στην Ελλάδα, είναι μόνο το ένα σκέλος της δυσμενούς εξέλιξης για την πατρίδα μας.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά, η οποία είναι εξαιρετικά ευεργετική για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές μου πληροφορίες, ο Σούνακ προσφέρθηκε να εξασφαλίσει στον Κυριάκο μία προνομιακή θέση στο Βρετανικό μουσείο, δίπλα στα γλυπτά, σε περίπτωση που θα την χρειαστεί μετά τις εκλογές.

Το σκεπτικό του Βρετανού πρωθυπουργού είναι απλό: Εδώ και αιώνες, οι Έλληνες χτυπιούνται για να πάρουν πίσω τα γλυπτά από το βρετανικό μουσείο. Δεν τα κατάφεραν. Είναι λοιπόν το πλέον κατάλληλο μέρος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να εξασφαλίσει πως δεν πρόκειται να έχει «περιπέτειες» στην Ελλάδα, έπειτα από τις εκλογές.

Πιθανότερο είναι λοιπόν να δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίπλα στις Καρυάτιδες, στο βρετανικό μουσείο, παρά να δούμε τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ας το γνωρίζουν οι λαϊκιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ευελπιστούν να οδηγήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο. Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This