Αγωνία για τον Παναγιώτη Πικραμμένο

Γιατί η επιτροπή διερεύνησης της τραγωδίας των Τεμπών «πάτησε φρένο»

Must Read

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος είναι κάτι σαν Τοτέμ της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εκτός από το «επίδομα απορίας» που έδωσε στον Γρηγόρη Ψαριανό για ανθρωπιστικούς λόγους, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς κάνει στην κυβέρνηση ο εμβληματικός αντιπρόεδρος.

Και όμως, ο Κυριάκος και οι συνεργάτες του, αγωνιούν πραγματικά για τον Παναγιώτη Πικραμμένο. Τον προστατεύουν σαν να είναι «μπιμπελό» ιστορικής αξίας, το οποίο θα πρέπει να φυλάσσεται συνεχώς σε βιτρίνα, χωρίς να το αγγίξει κανένα χέρι.

Ενδεικτική είναι η πληροφορία που έχω, ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάρου εκφώνησε σύνθημα προς την επιτροπή που διερευνούσε την εθνική τραγωδία των Τεμπών: «Πάτα φρένο για τον Πικραμμένο»…

Αυτός είναι και ο λόγος που η επιτροπή δεν διερεύνησε ενδελεχώς τα πεπραγμένα στον ΟΣΕ για το σκοτεινό έτος 2014.

Ήταν τόσο σκοτεινό εκείνο το έτος, ώστε με μία σκοτεινή τροπολογία, ο συνταξιούχος τότε Πικραμμένος, βρέθηκε επιδιαιτητής σε μία εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση που αφορούσε αντιδικία του ΟΣΕ με εθνικούς εργολάβους. Ο νυν αντιπρόεδρος μάλιστα, είχε αμειφθεί με ένα κολοσσιαίο ποσό για αυτή την εμπλοκή του.

Το γεγονός ότι η εμπλοκή του αποδείχτηκε καταστροφική για τα συμφέροντα του ΟΣΕ, φαίνεται ότι συνέβαλε στην απαξίωση του οργανισμού, πάντα φυσικά υπό τον μανδύα της «νομιμότητας».

Σύμφωνα πάντα με τις δικές μου πληροφορίες, μπορεί η επιτροπή να μην ασχολήθηκε με την εμπλοκή Πικραμμένου, έρχονται όμως μία σειρά από αποκαλύψεις που θα αποδειχθούν πίκρες και για τον ίδιο και για την κυβέρνηση…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This