Κινήσεις πανικού συνεργατών εκθέτουν βάναυσα τον Κυριάκο

Δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις οι συνεργάτες του πρωθυπουργού;

Must Read

Όλες η δημοσκοπικές εταιρείες δίνουν σαφές προβάδισμα του Κυριάκου. Οι Έλληνες πλέον εμπιστεύονται τις δημοσκοπικές εταιρείες και δεν έχουν καμία αμφιβολία για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Υπάρχουν όμως κάποιοι συνεργάτες του Κυριάκου που φαίνεται πως δεν εμπιστεύονται τις δημοσκοπικές και κάνουν απαράδεκτες κινήσεις πανικού της τελευταίας στιγμής, που μπορεί ακόμα και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γνωστός λογαριασμός στο Twitter ο οποίος μέχρι πρότινος εξέπεμπε από γραφείο της Βουλής.

Η πανικόβλητη ανάρτηση συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Είναι δυνατόν συνεργάτης του Κυριάκου να μην συμμερίζεται την σιγουριά του ίδιου του πρωθυπουργού; Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες κινήσεις πανικού, προκειμένου να παρασύρει ψηφοφόρους του ΣυΡιζΑ να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια τους;

Είναι μάλιστα τόσο επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο τον Κυριάκο, καθώς εάν αποκαλυφθεί η ταυτότητα του προβοκάτορα, μπορεί να τεθεί ακόμα και θέμα λειτουργίας του πολιτεύματος.

Αυτό φυσικά, εάν ο ΣυΡιζΑ είχε την νοημοσύνη για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις…

Εδώ ο Άδωνις έστελνε μέχρι και σήμερα SMS και ο Αλέξης Τσίπρας με την Πόπη Τσαπανίδου έτρωγαν σπαγγέτι με τρούφα στο Τουρκολίμανο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This