#SurvivorGR Δεύτερη φορά στο νοσοκομείο η Κάτια – Οι νέοι παίκτες που θα μπουν στην ομάδα των διάσημων (video)

Must Read

H Kάτια Ταραμπάνκο θεωρείται ήδη φαβορί, αφού έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό όσον αφορά τα αγωνίσματα. Ωστόσο, η έλλειψη τροφής αλλά και η άσχημη ψυχολογία την έχουν αποδυναμώσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την Κάτια να επιστρέφει όμως απουσίαζε από το συμβούλιο διότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ακόμη μία φορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Κάτια ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα και άγνωστο παραμένει αν θα μπορέσει ή όχι να συνεχίσει στο παιχνίδι.

«Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν η Κάτια μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι!» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδα των Διάσημων να χάσουν μία από τις πιο δυνατές παίκτριές της, ωστόσο η παραγωγή θα προσθέσει στην ομάδα ακόμη δύο άτομα.

Δείτε επίσης: #SurvivorGR Το σημερινό έπαθλο και η παίκτρια που θα εισβάλει στους Μαχητές (video)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναχώρησαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος και η fashion designer Βαλέρια Χοψονίδου, καθώς επίσης ακόμη μία γυναίκα για την ομάδα των μαχητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This