Σάββατο 31/7/2021

Χρήστος Ζώτος για Γιώργο Λιβάνη: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα! Έχει κάνει κάτι στη ζωή του» (video)

«Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Η σχέση της Μαριαλένας και του πρώην συντρόφου της Σάκη Κατσούλη μέσα από το Survivor φαίνεται πως έχει αναζωπυρωθεί. Πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι στημένο.

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Λιβάνης, με τον οποίο έχει σχέση εκτός παιχνιδιού Η Μαριαλένα φαίνεται πως δεν έχει την υπομονή, να την περιμένει προκειμένου να του εξηγήσει τι πραγματικά ισχύει και τι έχει συμβεί μέσα στο παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει από πολύ καλός του φίλος Χρήστος Ζώτος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Eυτυχείτε» και μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί ότι εν λόγω τραγουδιστής έχει προχωρήσει τη ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη για όσα έχουν προβληθεί αλλά και ακουστεί, δήλωσε πως  «το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά. Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ