Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου – Πέθανε η μητέρα της (video)

Αποχώρησε εσπευσμένα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα!»

Must Read

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Μαρία Ηλικάκη από τον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», καθώς οι τηλεθεατές αναρωτιόντουσαν γιατί απουσιάζει η παρουσιάστρια.

https://youtu.be/XPrY2IciyeU

Εμφανώς σοκαρισμένη η Μαρία Ηλιάκη, που είναι και στενή φίλης της Κατερίνας Καραβάτου, είπε: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

karavatou

Στις αρχές του μήνα η παρουσιάστρια είχε συγκινηθεί κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ που έδειξαν στην εκπομπή, μετά το τέλος του οποίου θέλησε να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στη Γ’ παθολογική, καθώς εκεί νοσηλευόταν η μητέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This