Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη αντίδραση μετά το σάλο που δημιούργησε και η απάντηση του στον Γιάννη Κακλέα

«Η ζωή συνεχίζεται! Ουδείς αναντικατάστατος», είπε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης της παράστασης

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Άρη Σερβεταλη, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε διότι δεν ήθελε να παίξει μόνο για εμβολιασμένους.

Η παράσταση ωστόσο θα «ανέβει» κανονικά, αφού βρέθηκε ο αντικαταστάτης του ηθοποιού. Πρόκειται για τον Αιμιλιάνο Σταματάκη, τον οποίο πρότεινε ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Ο Γιάννης Κακλέας μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόνισε πως η παράσταση σώθηκε, ενώ υποστήριξε πως κανένας δεν είναι αναντικατάστατος.

«Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι ο Αιμιλιανός θα είναι καλός και σωστός», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη και τη χαρά για να παίξει αυτό τον ρόλο και που δεν θα κατέβει η παράσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και 16 Δεκεμβρίου ελπίζω το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας.

Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος».

https://vimeo.com/651479980

Τα λεγόμενα του σκηνοθέτη της εν λόγω παράστασης κλήθηκε να σχολιάσει ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος, με την ευγένεια που τον διακατέχει ,είπε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής: «Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι. Άκουσα όσα είπε ο κύριος Κακλέας, καλή επιτυχία του εύχομαι».

https://vimeo.com/651466614

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This