Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλλατε. Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και θα πρέπει άλλη μία φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, ώστε να μην μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό. Μην ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια κι έξω. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα και φροντίστε να απομακρύνετε διά παντός τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ουσία, χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες. Η αισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειαζόσασταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι συνηθίζετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει, ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη, που σας κάνουν απρόσεκτους. Βαθύτατα ρομαντικοί και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δεν θέλετε να σταματάει το κυνήγι ποτέ. Μπορεί να έχετε δίκιο πως οι πειρασμοί είναι πολλοί, αλλά επειδή θα είναι και ουτοπικοί, θα ήταν κρίμα να χάσετε κάτι σίγουρο που έχετε για κάτι πολλά υποσχόμενο αλλά στην πραγματικότητα εφήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι άφθονο και οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δεν θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας. Μη σας φανεί, μάλιστα, καθόλου περίεργο αν κάποιον από αυτούς τύχει να τον ερωτευτείτε. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να την απειλήσει, είναι η ανάγκη που έχετε να αρέσετε και να επιβεβαιώνεστε.

ΛΕΩΝ: Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Θα είστε πιο προστατευμένοι, αφού οι συγκυρίες και οι καταστάσεις θα δουλεύουν υπέρ σας. Σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αναδείξτε τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε το εργασιακό σας περιβάλλον με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως η απόδοσή σας συνεχώς θα ανεβαίνει. Μπορείτε να καταφέρετε μικρά θαύματα, αν έχετε καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε δίκαιοι με τους γύρω σας, ό,τι κι αν προκύψει. Προβλήματα στον οικονομικό τομέα δεν θα συναντήσετε, καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά αισιόδοξο. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και στους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Μη σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε νέα μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι αβέβαιο και παροδικό. Οσο λιγότερα λάθη κάνετε τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους. Θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, γιατί αν παίρνετε τα πάντα της μετρητοίς, θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε σημαντικά κομμάτια της ζωής σας, που δεν πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις σας, αλλά αυτό μόνο δεν σας φτάνει, θέλετε και το δείχνετε. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες αποστάσεις από τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε και διαθέσιμοι να ακούσετε τα προβλήματά τους, όπως κάνουν και εκείνοι όταν το έχετε ανάγκη. Καλό θα ήταν να αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, να δίνετε σε λογικό πλαίσιο, και δεν θα μειώσετε καθόλου τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφουν οι άλλοι για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται να μάθετε να διατηρείτε το μέτρο στην καθημερινότητά σας. Δυσκολεύεστε κάποιες φορές να κάνετε καινούργιες σχέσεις, γι’ αυτό προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που ήδη υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές και τις συγγενικές σας σχέσεις, ώστε να γίνετε πιο γοητευτικοί αλλά και περιζήτητοι. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα σας βγαίνει πιο γρήγορα. Είναι πολύ εύκολο να αγχωθείτε για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μικροτραυματισμούς και ατυχήματα. Δεν μπορούν να είναι τώρα ικανοποιητικά τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που θα προκληθούν στα σχέδιά σας θα περιορίσουν τον δυναμισμό σας. Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί είναι σίγουρο πως στο τέλος θα τα καταφέρετε. Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε, σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορεί να παίξει άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό τομέα σας. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από πλευράς σας για να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις αυτόν τον μήνα με τον σύντροφό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε την ικανότητα να κυριαρχείτε στους άλλους και παρασύρεστε εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ισως είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτόν τον επικείμενο κίνδυνο το συγκεκριμένο διάστημα, αφού οι ίδιες οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθούν να αμφιταλαντεύεστε λιγότερο ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This