Τι απαντά ο Θέμης Γεωργαντάς για το ξύλο ανάμεσα σε Snik και Light στα βραβεία MAD

«Αρνήθηκαν να φύγουν εάν δεν έκαναν τα acts τους»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει το γεγονός ότι Light και Snik ανέβηκαν στη σκηνή των βραβείων MAD κάνοντας τα προγραμματισμένα acts τους παρά τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, για πρώτη φορά, απαντά για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι δύο τράπερς και εξηγεί τους λόγους που τους επετράπη να τραγουδήσουν στη συνέχεια στη σκηνή των βραβείων.

«Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώνομαι ότι τα συγκεκριμένα acts αφαιρούνται και ενημερωνόμουν βήμα βήμα. Μάθαινα ένα δύο λεπτά πριν βγω στη σκηνή τι θα ακολουθεί, είχε διαλυθεί όλο. Μαθαίνω μετά από λίγο ότι τα συγκεκριμένα acts επανέρχονται», είπε ο παρουσιαστής της βραδιάς στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από την βραδιά. Όπως είδατε, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act. Δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η ένταση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος.  Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν. Αυτό που έκαναν τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν να τους χειροκροτήσουν», εξήγησε ο Θέμης Γεωργαντάς.




Στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι διοργανωτές ζήτησαν από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να τους στείλουν μια λίστα με τα ονόματα όλων όσων συνόδευαν τους δύο τράπερς αλλά απάντηση δεν πήραν. «Όταν έγινε αυτό, την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερς, αυτών που είχαν όλα αυτά τα vip πάσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση», σχολίασε σχετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This