Πλέον στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει οδός με το όνομα του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου – Διαψεύδει ο Δήμος

Το αποκάλυψε με ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου.

Must Read

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 σε ηλικία 81 ετών σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους και στο κοινό, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ότι μια οδός στη Θεσσαλονίκη, πήρε το όνομα του αείμνηστου τραγουδιστή. Μάλιστα πάνω από την ταμπέλα με το όνομα του δρόμου, υπάρχει και φωτογραφία του Πρίγκηπα του ελληνικού τραγουδιού κάτι που δεν συνηθίζεται ως τώρα.

Δείτε επίσης: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαψεύδει πως έδωσε σε οδό το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο. Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη.Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This