Μετά τα εξάμηνα του βασιλιά Κωνσταντίνου αρχίζουν οι διακοπές με κότερα και πάρτι σε Μύκονο και Σπέτσες

Απόβαση στην Ελλάδα για την τέως βασιλική οικογένεια

Must Read

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με δείπνο, κοντά στη μητέρα του, τέως βασίλισσα Αννα Μαρία, στο διαμέρισμα της Βασ. Σοφίας, ετοιμάζοντας το μνημόσυνο για τα εξάμηνα του βασιλιά Κωνσταντίνου και πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην Αθήνα στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Με τον αδερφό του μάλιστα πρίγκιπα Νικόλαο παραχώρησαν και τηλεοπτική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων γιατί δεν δέχονται το επίθετο Γλίξμπουργκ, γιατί θα ήθελαν να τους επιστραφεί η ελληνική ιθαγένεια, ότι αισθάνονται και είναι Ελληνες, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εμπλακούν στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση της Vista Jet θα προσγειωθεί και ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη σύζυγό του Nina Flor, τόσο για τα εξάμηνα του τέως όσο και για να επιβλέψουν την ανακαίνιση του νέου διαμερίσματος που απέκτησαν στην οδό Ηρώδου Αττικού. Ετσι θα αρχίσουν και επίσημα οι διακοπές για την τέως βασιλική οικογένεια στην Ελλάδα, το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η ζωή όμως συνεχίζεται, και προβλέπεται, όπως κάθε χρόνο, ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ να χαρούν τις διακοπές τους σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, γιορτάζοντας την επέτειο των 28 χρόνων του γάμου τους. Οσο για τα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Ολυμπία, τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα και τον πρίγκιπα Αριστείδη-Σταύρο, μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν τη Μύκονο.

Mοντέλο η Ολυμπία, ηθοποιός ο Αχιλλέας

Τα παιδιά όμως του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ συγκεντρώνουν πάντα τα φλας του jet-set με τις λαμπερές εμφανίσεις τους. Στα πρόσφατα σόου μόδας Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024 στο Παρίσι η 26χρονη πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία έκλεψε την παράσταση ως μοντέλο στην επίδειξη μόδας του Giambatista Valli.

Η Μαρία Ολυμπία όχι μόνο συμμετείχε στο σόου, αλλά ήταν και μία από τις πρωταγωνίστριές του, καθώς έκλεισε την παράσταση με μία τελείως διαφορετική από αυτή που την έχουμε συνηθίσει εμφάνιση, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί κανείς να την αναγνωρίσει στην αρχή. Η 27χρονη jet-setter και fashion icon φορούσε μια ονειρική couture τουαλέτα σε ροζ κουφετί χρώμα όλο τούλι, ενώ το πάνω μέρος αποτελούνταν από έναν στενό δαντελένιο κορσέ και διαφάνεια στους ώμους. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με wet look χτένισμα με κύματα στη φράντζα.

Την επόμενη μέρα με κομψό look παρακολούθησε, αυτή τη φορά ως καλεσμένη, στην πρώτη σειρά, φυσικά, την επίδειξη μόδας του οίκου Christian Dior. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό δαντελένιο φόρεμα Dior που ήταν έξωμο με ογκώδη μανίκια, το οποίο συνδύασε με μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα. Ετσι, άλλωστε, είχε φορεθεί και στην πασαρέλα του οίκου Dior.

Mία επαγγελματική – καλλιτεχνική αποκάλυψη έκανε όμως και ο αδελφός της, πρίγκιπας Αχιλλέας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram. Ο 22χρονος, το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, ενημέρωσε τους followers του πως πήρε έναν μικρό ρόλο στη νέα ταινία με τίτλο «No Hard Feelings» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς. «Σας παρακαλώ, πηγαίνετε να δείτε την ταινία “No Hard Feelings” στους κινηματογράφους!

Περήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (την πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους) σε κάτι τόσο ιδιαίτερο» έγραψε ο Αχιλλέας, ο οποίος πριν από δύο μήνες αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Οι περήφανοι γονείς του μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπά του στα social media, ενώ την ίδια μέρα αποφοίτησε και η αγαπημένη Ιζαμπέλα Μασενέ, κόρη της ιδρύτριας του παγκόσμιου e-shop πολυτελών ειδών μόδας Νet-Α-Porter, Ναταλί Μασενέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This