Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Οι γονείς μου έχασαν τον αδελφό μου σε βρεφική ηλικία»

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς»

Must Read

Ο χαμός των γονιών για ένα παιδί παραμένει ένα αγκάθι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει μιλήσει ανοιχτά για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή, τόνισε πως αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται με τίποτα.

Για την απώλειά της μητέρας του μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως: «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Όταν καταλάβα ότι πρέπει να χωρίσουμε, έκανα το εξής. Ήταν Σάββατο και μου λέει η μάνα μου ότι χάλασε η τηλεόραση. Πάω τη Δευτέρα και το είπα στον αέρα για να ξεθυμάνει. Έφτιαξα την τηλεόραση Σάββατο απόγευμα για να μην το μάθει ποτέ.» 

«Οι γονείς μου έχασαν ον αδελφό μου σε βρεφική ηλικία. Μετά από 10 χρόνια ήρθε στον κόσμο ο Δημήτρης», εκμυστηρεύτηκε στην συνέχεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φαινόμενο Κασσελάκης υποστηρίζοντας ότι επικοινωνιακά δεν θα άλλαζε τίποτα ωστόσο θεωρεί πως «πρέπει να μιλήσει ουσιαστικά με επιχείρημα πολιτικό.»

Όσον αφορά τις μπηχτές του Γιώργου Λιάγκα ο ίδιος απάντησε ότι: «Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Έχω βγει ως ο… «σημαιοφόρος» του block στο Instagram».

Δείτε επίσης: Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζο στις μπηχτές του Γιώργου Λιάγκα: «Aποκλείεται να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”»

 Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δε θα σηκώσω κανένα γάντι που δε ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση»

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ και έχω κάνει σχέσεις που δεν τις παραδέχτηκα ποτέ», κατέληξε ο παρουσιαστής στην κάμερα της εκπομπής, Mega καλημέρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This