Αμείλικτος ο Βαγγελής Περρής: «Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει» – Η απάντηση της Καινούργιου

«Θα πρέπει αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες σε αυτό που έκανε δημοσίως. Και οι ευθύνες αυτές θα είναι ποινικές»

Must Read

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με την δεύτερη να κατηγορεί την πρώτη ότι σχολίασε με άσχημο τρόπο την εξωτερική της εμφάνιση, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε επί του θέματος φέροντας ως παράδειγμα τον πόλεμο που είχε δεχθεί η ίδια στο παρελθόν από τον Βαγγέλη Περρή.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε πως ο Βαγγέλης Περρής είχε σχολιάσει την εξωτερική της εμφάνιση με χυδαίο τρόπο.

«Είναι χυδαίο να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή που στην ελληνική τηλεόραση έχει δεχτεί το μεγαλύτερο bullying. To ξεχνάμε όμως αυτό. Επίσης, και οι άνθρωποι που θίγονται, και δε το λέω για τη Ζήνα, το λέω γενικώς, όταν θίγονται αν σχολιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, να μη σχολιάζουν ούτε την εμφάνιση των άλλων.

Ας μείνεις στο αν σου αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, στο πώς τα λέει, στο πώς τοποθετείται, και όχι στην εξωτερική του εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα και θέλεις να αλλάξεις κάτι πάνω σου. Αν δε θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς και να αλλάξεις κανάλι.

Είναι πολύ άκομψο γυναίκες να σχολιάζουν άλλες γυναίκες. Και άντρες. Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής. Θα μου πεις τώρα, γιατί ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο όμως είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα. Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Βαγγέλης Περρής από την άλλη προειδοποίησε την Κατερίνα Καινούργιου πως αν δεν έχει αποδείξεις για να υποστηρίξει όσα είπε, θα κινηθεί νομικά.

«Θέλω να πω κάτι, με αφορμή μία κουβέντα που ακούστηκε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είπε ακριβώς ότι “έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις τώρα τι ασχολείσαι με τον Περρή; Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα;”. Θα πρέπει αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει: “κατάλαβα, μου είπαν, υπονοήθηκε”. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες σε αυτό που έκανε δημοσίως. Και οι ευθύνες αυτές θα είναι ποινικές» είπε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να παίνρνει τον λόγο και να τον ρωτάει μήπως την περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «ΟΛΑ» μαζί με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη, είχε αναφέρει κάτι στα πλαίσια του χιούμορ και δεν το θυμόταν.

«Θα πρέπει εκείνη να φέρει τον χυδαίο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν έχει γίνει», απάντησε κατηγορηματικά ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Κατερίνα Καινούργιου δεν επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να του ζητήσει συγνώμη.

«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει. Υπάρχει μία περίοδος, όχι τεράστια φαντάζομαι, περιμένουμε ανταπόκριση… Από εκεί και πέρα, το χρονοδιάγραμμα έχει κατατεθεί δημοσίως.

Ας μην κάνουμε ανασκόπηση, δεν χρειάζεται. Τα καινούρια τα είπαμε, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Φυσικά και θα δεχτώ τη συγγνώμη της, εξάλλου όλο αυτό γι’ αυτόν τον λόγο έγινε και όχι για να εισπράξουμε, αλλά ούτε να γίνουμε αντικείμενα συζήτησης. Έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα και η πραγματικότητα να είναι παρούσα». τόνισε.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την μεριά της θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μέσα από το instagram account της απάντησε στον δημοσιογράφο αναρτώντας ένα απόσπασμα από παλιότερη εκπομπή που έκανε μέσα από την οποία σχολίαζε τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η παρουσιάστρια.
«Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, οι ίδιες οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν ήταν χυδαίες. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άνδρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας.

Όχι δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο”, αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου. Καλημέρα φίλοι μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This