Ορδές οι υποψήφιοι για «MasterChef» και… Μεγάλο Αδελφό! Πάνω από 7.000 αιτήσεις για το ριάλιτι μαγειρικής

Must Read

Κοσμοσυρροή για το «MasterChef» του Star! Εδώ τα ελληνικά σπίτια δεν έχουν ψωμί να φάνε, αλλά η TV θέλει παντεσπάνι! Αφού η μόδα προστάζει γκουρμέ και έθνικ πιάτα με αστέρι Μισελέν, η νέα γενιά ξεροσταλιάζει για μια θέση στον ήλιο ή, καλύτερα, για έναν άσπρο σκούφο και μια μαύρη ποδιά σεφ στο πιο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Πάνω από 7.000 αιτήσεις(!) -αριθμός ρεκόρ- έχουν γίνει από υποψήφιους σεφ που θέλουν να… χύσουν ιδρώτα στους πάγκους της κουζίνας του «MasterChef» και να τα… ακούσουν ένα χεράκι από τους σκληρούς κριτές.

Δείτε επίσης: Master Chef: Αυτά είναι τα «τρελά» ποσά που παίρνουν οι κριτές

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίοι συμμετέχοντες του «MasterChef», o Χρήστος Μπάρκας από την Κάλυμνο και ο Παντελής Βούρος από τα Γιάννενα, έγιναν πολύ δημοφιλείς στο κοινό και αυτή τη στιγμή γυρίζουν τη γη στην παραγωγή «Globetrotters» όχι ως μάγειρες, αλλά ως «τηλεπερσόνες».

Πολλοί είναι εκείνοι, λοιπόν, που ζήλεψαν τη δημοσιότητα και τη φήμη τους, γι’ αυτό και οι αιτήσεις έπεσαν βροχή φέτος από τους υποψήφιους νέους μάγειρες και έφτασαν στον μαγικό αριθμό των 7.000! Κατά τα άλλα, προς το τέλος Ιανουαρίου του 2020 αναμένεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «MasterChef» στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Όσο πιο αργά ξεκινήσει η εκπομπή του τόσο πιο αργά και θα τελειώσει, γεγονός που εξυπηρετεί τον στόχο του καναλιού να καλύψει με το ριάλιτι μαγειρικής την prime time για συνολικά πέντε μήνες, έως τον Ιούνιο.

Αυτή την περίοδο, στο Star, η διοίκηση του σταθμού βρίσκεται σε διαδικασία στησίματος του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, που επιστρέφει με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές, καθώς ομάδα που κάνει την επιτυχία δεν την αλλάζεις. Έτσι, θα δούμε ξανά τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωννίδη, Σωτήρη Κοντιζά.

Με το που θα ολοκληρωθεί το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το Star δεν θέλει με τίποτα να χάσει έστω μία μονάδα τηλεθέασης. Καλώς ή κακώς, τα ριάλιτι έχουν γίνει ίσως το βασικό κομμάτι της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας και ζητούν υποψήφιους νικητές με πολύ τηλεοπτικό γκελ!

Αν και η μυθοπλασία έχει πάρει «κεφάλι» φέτος, τα ριάλιτι συνεχίζουν να ενδιαφέρουν το κοινό, καθώς η υλοποίησή τους στηρίζεται κυρίως στο έμψυχο υλικό, που κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις και ίντριγκα. Τα προσόντα, σε κάθε περίπτωση, είναι διαφορετικά και όχι πάντα με υψηλά κριτήρια όσον αφορά το αντικείμενο του διαγωνισμού, δηλαδή τη μαγειρική.

Στην περίπτωση του «MasterChef», ο τεράστιος αριθμός αιτήσεων δικαιολογείται, γιατί οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν μεράκι τη μαγειρική και πιστεύουν ότι μπορούν σε αυτό το ριάλιτι να «τρυπώσουν». Συνολικά, στα χρόνια προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος, ο αριθμός των ενδιαφερομένων ανέρχεται στις 18.000.

Συνωστισμός και στον «Μεγάλο Αδελφό»

Αλλά δεν είναι μόνο το ριάλιτι μαγειρικής που δέχεται βομβαρδισμό αιτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, 5.000 άτομα έχουν δηλώσει αιτήσεις για τον «Μεγάλο Αδελφό» του Σκάι – και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων.

Η επιστροφή του ριάλιτι ετοιμάζεται πυρετωδώς, με βασικούς, όπως λέγεται, συντελεστές την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι προετοιμασίες της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως ακούγεται, στο Studio Κάπα.

Δείτε επίσης: Το «Big Brother» επιστρέφει – Ποιος προορίζεται για την παρουσίαση του ριάλιτι

Αλλά, επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθειας, ας δώσουμε και κάποια άλλα στοιχεία:
Δέκα χιλιάδες συμμετοχές έγιναν επίσημα από καλλονές για το «Next top model 2» του Star.

Η επιτυχία του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μόδας οδήγησε χιλιάδες κορίτσια να μπουν στη διαδικασία να κερδίσουν το δικαίωμα στο όνειρο για μια καριέρα εντός και εκτός χώρας. O μεγάλος αυτός όγκος συμμετοχών δεν θα πάει χαμένος, αφού θα αποτελέσει δεξαμενή για το «Next top model 3», που θα ακολουθήσει, ενώ το κανάλι σκέφτεται να ετοιμάσει για τον Οκτώβριο του 2020 και ανδρικό «GNTM».

Επίσης, 17.000 καλλίφωνοι και καλλίφωνες πέρασαν για το «The Voice» του Σκάι. Το μουσικό τάλεντ σόου, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, έχει δεχτεί ένα τεράστιο πακέτο αιτήσεων. Τέλος, 6.000 αιτήσεις έγιναν για το μουσικό τάλεντ σόου «Χ-factor» του Open και 4.500 για τον μουσικό διαγωνισμό «The Final Four» του ANT1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This