Survivor: Η «τσαντίλα» του Αλέξη Παππά που βγήκε στον τάκο, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι 2 νέοι υποψήφιοι

Ο ήρωας των μαχητών... ο Άγγελος!

Must Read

Ο δεύτερος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Αλέξης Παππάς γεγονός το οποίο δεν περίμενε να συμβεί. Ενώ ο ίδιος φάνηκε να μην ενοχλήθηκε με την απόφαση των συμπαικτών του, τελικά τους «ζήτησε τα ρέστα»…

«Δεν έχετε δει, όλο αυτό και το προηγούμενο διάστημα, ότι είμαι ένας παίκτης πολύ σταθερός και έτυχε δυο φορές να μη φέρω νίκες; Είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα τις νίκες μου αλλά ξεχάσατε να αναφερθείτε στο γεγονός ότι η ομάδα μας έχει πρόβλημα και στο γυναικείο κομμάτι. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, έχω πρόβλημα όμως όταν λέμε τη μια μέρα ότι είμαστε μια ομάδα, και την επόμενη διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μια ξεχωριστή ομάδα.

Αν φύγω εγώ και μείνει η Κρίστη, θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στην ομάδα; Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Αναρωτιέμαι με ποιο τρόπο σκέψης ψηφίστηκα… » είπε στους συμπαίκτες του.

Τον προβληματισμό του όμως εξέφρασε και στην κάμερα του Survivor δηλώνοντας πως: «Είμαι υποψήφιος, έχω αρκετά ερωτηματικά, είμαι μπερδεμένος, δε κοιμήθηκα καλά. Είναι βαρύ να είσαι υποψήφιος σε μια ομάδα που σε θεωρεί οικογένεια, ότι είστε ένα. Σου γεννά περίεργα συναισθήματα. Δε κατάφερα ποτέ να μάθω μετά από μια συζήτηση που προσπάθησα να κάνω πριν το συμβούλιο, αν αυτή η ομάδα ψηφίζει βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της εβδομάδας ή συνολικά από την αρχή.

Οι μπλε έδειξαν ότι προβληματίστηκαν κι εκείνοι με την υποψηφιότητά μου. Σε κάποια σημεία τους ακούω σαν τη φωνή του κόσμου.. Αν παραμείνω δε θα αφήσω αυτή την υποψηφιότητά μου να ξεχαστεί», είπε 

Ο ηθοποιός στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του που τον έχει στιγματίσει αλλά και που στάθηκε η αιτία για να γίνει πιο δυνατός.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι που με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου, είναι η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα μέσα στο βουνό, ο ένας πίσω από τον άλλον. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μάνα να χάνει το παιδί της επειδή έπεσε και ο από πίσω της, τής έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και ακουστεί από τους Αλβανούς στρατιώτες και μας γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι κάτι που όταν το θυμάμαι με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

Την δική της δύσκολη στιγμή όμως εξομολογήθηκε και η Κρίστη Καθάργια και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την στιγμή που ο γιος της νοσηλευόταν, βαριά άρρωστος, στο νοσοκομείο.

«Ξεκίνησα να σπουδάζω ψυχολογία με πάρα πολλή αγάπη και πάρα πολλή θέληση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έτυχε να μείνω έγκυος. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου πολύ σοβαρά. Ήταν περίπου 2.5 και τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει. Τότε, ένιωσα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος.

Όταν έγινε καλά, πήγαμε σπίτι κι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να αναρρώσει το παιδί μου και να γίνει καλά. Αυτό που με σκότωσε, ήταν ότι όταν τον ξαναπήγα στον γιατρό μετά από δυο μήνες για να τον ξαναδεί, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό, και γύρισε και μου είπε, “μαμά το σπίτι μας”.

Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι το σπίτι μας, και δε το καταλάβαινε. Όλα πήγαν καλά. Το παιδί μου είναι υγιέστατο και μέσα από τη δική του δύναμη όλο εκείνο το διάστημα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάτι που δε μπορώ να κάνω» είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.

Ο Χρήστος Βολικάκης από την μεριά του, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την τρίτη ασυλία κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι παραλίγο να ήταν εκείνος υποψήφιος προς αποχώρηση αντί για τον Αλέξη Παππά κι εκείνος τα έβαλε με τους μπλε καθώς ένιωσε ότι τον πρόσβαλαν στο συμβούλιο του νησιού.

«Άκουσα κάτι για αγωνιστικά. Εγώ στο Survivor ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου κι όποιος κατάλαβα κατάλαβε. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είναι αγωνιστικά ο Βολικάκης Χρήστος. Το έχω αποδείξει στον κόσμο. Έχω μάθει, όμως, να σέβομαι την αξία του αντιπάλου μου, κάτι -δεν λέω όλη η Μπλε ομάδα- αλλά κάποια παιδιά αυτά που είπαν ήταν ασέβεια» είπε ο Χρήστος στο Survivor και συνέχισε παρακάτω: «Έχω μάθει από μικρός, όταν ξεκίνησα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τους μεγαλύτερους και αυτούς που είχαν μία πορεία να τους σέβομαι. Άξια κερδίσατε, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Τελικά αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το μέρος των διάσημων αφού κέρδισαν τους μαχητές με διαφορά ενός πόντου. Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να πάει στο «παρά τσακ» το σκορ 10-9 υπέρ της κόκκινης ομάδας.
Έτσι λοιπόν οι μαχητές κλήθηκαν να ψηφήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Rob James.
O Rob James περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο ο Άγγελος  Γεωργουδάκης προσπάθησε να τον βοηθήσει παίρνοντας εκείνος την θέση του αλλά οι συμπαίκτες τους δεν το δέχτηκαν.
Στην συνέχεια ο MVP που γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Περπατάρης, έπρεπε να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Ο 34χρονος αγρότης υπέδειξε το Νίκο Γκάνο με τον τραγουδιστή να λέει: «Σκέφτομαι την πίστα και κουράστηκα ήδη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This