Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ασχολούμαστε με τον αν θα πρέπει να έχω γνώμη και να την εκφράζω! Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό αυτό»

Τα νεύρα του Τσουρού ευθύνονται...

Must Read

Αντιδράσεις προκάλεσε η κριτική που άσκησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για ορισμένες ψυχαγωγικές εκπομπές με τον Κώστα Τσουρό να τονίζει, μέσα από την εκπομπή του, πως δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει λόγω έλλειψη γνώσεων. O παρουσιαστής του Mega μάλιστα ήρθε σε διένεξη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη επειδή υποστήριζε τον πρώην σύντροφό της.

Για τα όσα ειπώθηκαν από τον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», και τόνισε πως έχει το δικαίωμα να να σχολιάζει όποιον θέλει όπως και ο καθένας μάλιστα, δεδομένου ότι έχουμε δημοκρατία.

«Μόνο από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού ειπώθηκαν πράγματα; Από όλες τις εκπομπές ειπώθηκαν. Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Δε κατάλαβα, δε μπορώ να σχολιάζω; Δε με στενοχωρεί τίποτα γιατί εγώ, ξέρω που κολυμπάω. Απλά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάμε, αν εγώ μπορώ να έχω γνώμη ή όχι, ή πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψει κάποιος στην τηλεόραση για να έχει γνώμη. Αυτό, είναι πολύ αστείο.

Αυτό που είπε η Ευρυδίκη ήταν το λογικό. Την ευχαριστώ που με υποστήριξη, αλλά ήταν το λογικό. Δε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε; Δημοκρατία δεν έχουμε; Δε μπορεί να λέει ο καθένας την άποψή του; Ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, και όπου θέλει. Από την εκπομπή σας, εγώ δεν ασχολήθηκα με κανέναν και ήταν από τις λίγες εκπομπές που ασχολήθηκαν μαζί μου και με τον λόγο που βγήκα και τα είπα.

Αντίστοιχα και η εκπομπή του Κώστα είπε για μένα. Δεν ασχολήθηκαν οι εκπομπές για τις οποίες μίλησα και αυτές που δεν ασχολήθηκα…».

Όσον αφορά την δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος θεωρεί πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στην τηλεόραση λόγω της εμφάνισής του, δήλωσε πως: «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου τι να πω. Δεκτό και αυτό, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να είμαι στην τηλεόραση λόγω της ομορφιάς μου, τις περισσότερες φορές βγαίνω και ξινός».

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος τόνισε πως τον συμπαθεί ωστόσο πιστεύει πως τον επηρεάζουν οι κακές παρέες, ενώ τον συμβούλεψε να… κουρευτεί.

«Αυτό που είπε ότι θέλω κούρεμα, είναι μια αλήθεια, τον ευχαριστώ. Τώρα σχετικά με τις κακές παρέες, οι παρέες μου είναι πολύ λίγες και συγκεκριμένες. Αν εννοεί τον Fipster, που αυτόν εννοεί γιατί κάνω το Youtube, έχω να πω ότι είναι η καλύτερη παρέα που έχω. Δεν υπάρχει συζήτηση για το με ποιον πρέπει να κάνω παρέα. Η τηλεόραση πράγματι μπορεί να σε κάψει, αν βγάλεις κι εσύ το σπίρτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τον αν θα πρέπει να έχω γνώμη και αν μπορώ να την εκφράζω. Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό αυτό» είπε τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Ο Κώστας Τσουρός από την άλλη παραδέχτηκε πως: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όχι ότι δεν πίστευα ακριβώς αυτό που είπα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This