Πέθανε γνωστός Ελληνας Τραπεζίτης

Must Read

Την μάχη με τον καρκίνο έχασε ο γνωστός  τραπεζίτης Δημήτρης Φραγγέτης, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή.

Πριν από δύο χρόνια ο Δημήτρης Φραγγέτης είχε παραιτηθεί από μέλος της τριμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μια και διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας του. 

Πριν από τη θητεία του στο ΤΧΣ είχε διατελέσει στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Άγη Λεώπουλο, Στην Εθνική Τράπεζα είχε μεταβεί από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς όπου επί εξαετία ήταν Διευθύνων Σύμβουλος σε θυγατρικές του εξωτερικού και συγκεκριμένα αρχικά στην TiranaBank στην Αλβανία για 4 χρόνια και κατόπιν στη θυγατρική τράπεζα της Πειραιώς στη Σερβία για 2 χρόνια.

Στο παρελθόν ο Δ. Φραγγέτης είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην Ιονική Τράπεζα και στην Alpha Bank, ενώ είχε διατελέσει επίσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ANZ Grindlays Bank στην Αθήνα.

Η κηδεία του Δ. Φραγγέτη θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This