Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου αρχίζει η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου

Must Read

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 θα αρχίσουν οι πληρωμές των κύριων συντάξεων Νοεμβρίου. Στις αρχές του επόμενου μήνα θα καταβληθούν και οι επικουρικές, οι οποίες με τη «βούλα» του ΣτΕ θα συνεχίσουν για χρονικό διάστημα μέχρι και έξι μηνών να καταβάλλονται λάθος!

Συγκεκριμένα, στις 25 του μήνα θα πιστωθούν τα βοηθήματα ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ και οι κύριες συντάξεις των τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ και τ. ΕΤΑΑ.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα πιστωθούν οι κύριες συντάξεις από το τ. ΙΚΑ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι επικουρικές από το ΕΤΕΑΕΠ. Αν και το ΣτΕ, με τις πρόσφατες αποφάσεις του, έκρινε ότι επανυπολογίστηκαν λανθασμένα στα μέσα του 2016, οι εν λόγω συντάξεις θα συνεχίσουν να καταβάλλονται ως έχουν έως και ένα εξάμηνο ακόμη. Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε αυτό το χρονικό περιθώριο στην κυβέρνηση για να φέρει ένα νέο νομοθέτημα προς ψήφιση στη Βουλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This