Ξεκινά το «τρενάκι του τρόμου» για τη στερλίνα ενόψει Brexit

Must Read

Την ανακούφιση για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Βρετανίας για το Brexit διαδέχθηκαν οι αμφιβολίες για το κατά πόσον η προτεινόμενη διευθέτηση θα περάσει από το βρετανικό Κοινοβούλιο στην αυριανή ψηφοφορία.

Όπως είναι φυσικό, τα τεράστιο ερώτημα που «αιωρείται» πάνω απ’ τα κεφάλια των Βρετανών για το τι μέλλει γενέσθαι έχει μεταφερθεί και (ή μάλλον πρωτίστως) στην οικονομία της χώρας.

Η στερλίνα έχει μπει σε ασταθή ρώτα και αυτό φαίνεται από τις διακυμάνσεις, που… συντονίζονται πάντα με την ψυχολογία των Βρετανών! 

Έτσι, λοιπόν, η λίρα υποχώρησε σήμερα μετά το χθεσινό της άλμα, στο υψηλό πενταμήνου του 1,2874 δολαρίου από το χθεσινό υψηλό του 1,2988 δολαρίου. Στην ισοτιμία με το ευρώ η στερλίνα κατέγραψε οριακές διακυμάνσεις στις 86,28 πένες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This