Παρασκευή 18/6/2021

Δεν έχουν τον Θεό τους! Έκοψαν πρόστιμο 250€ για φιλοδώρημα 1€

Πέρασαν το φιλοδώρημα για πληρωμή-αμοιβή και του έκοψαν πρόστιμο, επειδή δεν έδωσε απόδειξη, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε χρεώσει τίποτα!

Τα κομάντο της εφορίας βγήκαν «παγανιά» και ποιος τους είδε και δεν τους… φοβήθηκε! Οι έλεγχοί τους θρυλικοί και αξεπέραστοι! Αν υπήρχε το Νόμπελ των εφοριακών, θα πήγαινε στους Έλληνες!

Στην ιστορία θα μείνει -όπως κι εκείνος με τη φουφού του καστανά άλλωστε- ο πρόσφατος έλεγχος σε τσαγκάρη, που έγινε γνωστός χάρη σε ρεπορτάζ του Open TV.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, οι ελεγκτές της εφορίας περίμεναν έξω από το κατάστημα του υποδηματοποιού, όταν βγήκε ένας πελάτης, ο οποίος κρατούσε ένα ζευγάρι παπούτσια. Οι εφοριακοί του ζήτησαν την απόδειξη της επισκευής κι εκείνος τους απάντησε πως δεν έχει. Τότε, μπήκαν στο κατάστημα, είδαν πάνω στον πάγκο ένα ευρώ και θεώρησαν ότι αυτό ήταν το αντίτιμο για την εργασία. Έτσι, επέβαλαν στον τσαγκάρη πρόστιμο 250 ευρώ!

Ο τσαγκάρης προσέφυγε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών και δικαιώθηκε, αφού τους εξήγησε αυτό που δεν κατάλαβαν οι εφοριακοί: ό,τι, δηλαδή, για το απλό κόλλημα τακουνιού που χρειάστηκε ο πελάτης του δεν χρέωσε τίποτα. Όταν ρώτησε τι οφείλει, εκείνος απάντησε «τίποτα» και ο πελάτης άφησε από μόνος του φιλοδώρημα ενός ευρώ. Το πρόστιμο τελικά διεγράφη, αφού τα επιχειρήματά του έγιναν δεκτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ