Σκέψεις για κατάργηση της φορολοταρίας – Θα κληρώνονται… σπίτια και βίλες!

Must Read

Αλλαγές στη φορολοταρία της ΑΑΔΕ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έτσι ώστε να αυξηθεί η χρήση πλαστικού χρήματος. Η κυβέρνηση σκέφτεται να σταματήσει να κληρώνει τα 1.000 ευρώ και να προχωρήσει σε κληρώσεις… κατοικιών!

Συγκεκριμένα, η σκέψη είναι να καταργηθεί η φορολοταρία και να κληρώνουν κάθε μήνα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες τα οποία βρίσκονται στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

Η κυβέρνηση θέλει να δώσει περισσότερα κίνητρα για να πείσει τους πολίτες να χρησιμοποιούν περισσότερο το πλαστικό χρήμα μετά και την αύξηση του ορίου από 10% στο 30% από το 2020.

Η προσπάθεια αυτή δεν είναι εύκολη καθώς είναι μεγάλο το ποσοστό επί του εισοδήματος, αλλά η κυβέρνηση θα επιμείνει σε αυτή καθώς κορυφή στην ατζέντα της είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Επίσης, συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνητρο για να μαζεύουν αποδείξεις οι πολίτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This