Τρίτη 11/5/2021

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ: Το νομοσχέδιο διαλύει την επιχείρηση κι ο υπουργός λειτουργεί ως εκπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων

Δηλώσεις σχετικά με τις επερχόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3» ο πρόεδρος των τεχνικών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, Κώστας Μανιάτης. «Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε απεργιακές κινητοποιήσεις με διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά, την Κρήτη αλλά και τη Ρόδο. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας διαλύει την ΔΕΗ και ο υπουργός με το νομοσχέδιο αυτό λειτουργεί ως εκπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων. Όταν υπάρχει απεργιακή κινητοποίηση, σίγουρα θα έχουμε διακοπές ρεύματος, αλλά θα προειδοποιούμε για τις ώρες και πού θα κατεβαίνει ο διακόπτης».

Δείτε επίσης: «Κόφτης» στις χρεώσεις νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ

Σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες θα προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αντιδρώντας «στην απολιγνιτοποίηση, στην ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων» όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ