Πως επιβραβεύουν οι τράπεζες τους συνεπείς δανειολήπτες

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεπών δανειοληπτών από τις τέσσερις τράπεζες, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων είναι ενήμεροι να επωφεληθούν από σειρά προνομίων, εκπτώσεων και διευκολύνσεων.

Στην Εθνική Τράπεζα όσοι αποπληρώνουν κανονικά τις δόσεις του δανείου τους την τελευταία πενταετία θα έχουν οικονομικό όφελος το οποίο και θα καρπώνονται στο τέλος κάθε έτους. Ειδικότερα, το πρόγραμμα της ΕΤΕ προβλέπει επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων του έτους, που θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αντιστοιχεί στους τόκους του προηγούμενου έτους.

Επίσης, οι συνεπείς δανειολήπτες θα έχουν όφελος 2% της αξίας των καθημερινών συναλλαγών μέσω του προγράμματος go4more σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης) και πρατήρια καυσίμων (ΕΚΟ). Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών θα πρέπει η εκταμίευση του στεγαστικού δανείου να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν από την έναρξη ισχύος του προγράμματος και ο δανειολήπτης να είναι ενήμερος καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η πενταετής συνέπεια ισχύει και για το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, που περιλαμβάνει επιστροφή χρηματικού ποσού που ισοδυναμεί με μείωση επιτοκίου του στεγαστικού τους δανείου κατά 0,10%. Το ποσό αυτό θα αποδίδεται στον καταθετικό λογαριασμό των δικαιούχων απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αφορά το προηγούμενο έτος.

Επιβράβευση για τριετή συνεπή αποπληρωμή

Παράλληλα, προβλέπει επιβράβευση με 1 yellow για κάθε ευρώ της μηνιαίας δόσης, το οποίο θα αποδίδεται σε μηνιαία βάση, επιβράβευση, έπειτα από κλήρωση, κάθε μέρα ενός τυχερού δανειολήπτη που κερδίζει το ποσό της δόσης του σε yellows και προσφορά προνομιακού επισκευαστικού δανείου με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς για την ανακαίνιση κατοικίας, καθώς τα περισσότερα δάνεια δόθηκαν περίπου πριν από 10 με 15 χρόνια.

Στη Eurobank, τώρα, οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων μπορούν να λάβουν νέο στεγαστικό δάνειο με έκπτωση στο επιτόκιο κατά -0,50% σε σχέση με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολόγηση των στεγαστικών δανείων. Πέρα απ’ αυτό, έχουν τη δυνατότητα να παραλείπουν τη δόση Δεκεμβρίου του στεγαστικού δανείου τους, εφόσον είναι ενήμεροι τους πρώτους 11 μήνες κάθε έτους, μεταθέτοντας τη συγκεκριμένη πληρωμή στην εναπομένουσα διάρκεια του δανείου.

Το αντίστοιχο πρόγραμμα επιβράβευσης της Alpha Bank αφορά τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων που έχουν συμπληρώσει τρία έτη συνεπούς αποπληρωμής των οφειλών τους, προσφέρoντας, μεταξύ άλλων, μείωση 10% στα ασφάλιστρα της ενυπόθηκης κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, μέσω της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Επίσης, δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για την αποπληρωμή μηνιαίας δόσης δανείου έως έξι μήνες σε περίπτωση πρόσκαιρης ή ολικής ανικανότητας από ατύχημα και 10.000 Bonus πόντους ετησίως μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This