Τέσσερις προκηρύξεις για μόνιμους και συμβασιούχους από τον ΑΣΕΠ

Must Read

Την προκήρυξη για την πρόσληψη 317 μόνιμων οργανικών θέσεων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας αρμοδιότητας του υπουργείο Εργασίας αναμένεται να δημοσιεύσει εντός των επόμενων ημερών ο ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου και αναμένεται να ζητηθεί μόνιμο προσωπικό 62 ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Οι κυριότερες είναι:
• Λογοθεραπευτές
• Παιδαγωγοί
• Κοινωνικοί Λειτουργοί
• Νοσηλευτές
• Διοικητικοί
• Ψυχολόγοι
• Ηλεκτρολόγοι
• Οδηγοί
• Βοηθητικό Προσωπικό (ΥΕ)

Μόνιμες προσλήψεις στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας
Παράλληλα έτοιμη να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ είναι η νέα για 28 μόνιμες προσλήψεις στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας.

Οι θέσεις θα καλύψουν τις ειδικότητες ΔΕ Γενικών καθηκόντων και ΤΕ λογιστικού ενώ θα πληρωθούν από Άτομα με ειδικές ανάγκες και τριτέκνους. Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί άμεσα από το ΑΣΕΠ.

Επιπλέον, έγγραφο για 400 προσλήψεις που θα αφορούν πληθώρα ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, απέστειλε στο ΑΣΕΠ το υπουργείο Πολιτισμού.

Τέλος, η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ανακοινώσει 220 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 25/11/2019 και θα διαρκέσουν έως τις 04/12/2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This