Φορολοταρία Οκτωβρίου: Έγινε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Must Read

Έγινε η 34η κλήρωση της φορολοταρίας, η οποία αφορά τις συναλλαγές Οκτωβρίου 2019. 

Από το απόγευμα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμοι οι πίνακες με τους τυχερούς λαχνούς που κληρώθηκαν, ο καθένας εκ των οποίων κερδίζει 1.000 ευρώ.

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης που αφορούν στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στον προηγούμενο μήνα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Με το που θα μπείτε, επιλέγετε την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών πρόσβασης στο TAXIS, μπορείτε να μπείτε στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Υπενθυμίζουμε πως σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με τα συγκεκριμένα χρηματικά έπαθλα να είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, να μην θεωρούνται εισόδημα και να μην υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Όσον αφορά στους ευνοημένους της κληρωτίδας, αυτοί ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ τους αναλυτικούς πίνακες με τους κωδικούς που κερδίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This