«Δεν θα δουν» δώρο Χριστουγέννων στα κόμιστρά τους οι οδηγοί ταξί

Must Read

Δεν προβλέπεται «δώρο» για τους οδηγούς ταξί κατά την εορταστική περίοδο, άρα δεν επίκειται και αύξηση του κομίστρου, όπως προκύπτει από σχετική εγκύκλιο του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, σε συνέχεια εγγράφου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, «δεν θα χορηγηθεί οικονομική ενίσχυση για τις εορτές Χριστουγέννων 2019 στους οδηγούς των επιβατικών δημόσιας χρήσης (ταξί) αυτοκινήτων».

Δείτε επίσης: Οικονομική ανάσα για δεκάδες επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Επειδή το κόμιστρο κάθε διαδρομής δεν θα επιβαρυνθεί με την εν λόγω οικονομική ενίσχυση, δεν θα καταβληθούν και ασφαλιστικές εισφορές για το «δώρο» Χριστουγέννων οδηγών ταξί, που αμείβονται με κυμαινόμενες αποδοχές, έτους 2019, και κατατάσσονται σε ασφαλιστική κλάση τεκμαρτού ημερομισθίου.

Στο μεταξύ, σήμερα καταβάλλονται από τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις από τον τ. ΟΑΕΕ, τον τ. ΟΓΑ και το τ. ΕΤΑΑ. Μεθαύριο, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, θα πιστωθούν οι κύριες συντάξεις Ιανουαρίου από το τ. ΙΚΑ, το Δημόσιο, το τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, το τ. ΝΑΤ, το τ. ΕΤΑΤ, τους τέως ασφαλιστικούς φορείς τραπεζών και ΔΕΚΟ.

Επίσης, χθες αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (egka.gov.gr) οι εισφορές Νοεμβρίου 2019 αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών. Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This