Νέα πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησαν οι κυβερνητικές κινήσεις για την προμήθεια συσκευών διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο να εξαπολύει αιχμηρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.
Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τις εξελίξεις, συνδέοντας το θέμα με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και το λογισμικό Predator, υποστηρίζοντας ότι η ίδια κυβέρνηση που – όπως ανέφερε – παρακολουθούσε ακόμη και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, εμφανίζεται τώρα να προωθεί μέτρα προστασίας των επικοινωνιών.
«Η κυβέρνηση που παρακολουθούσε ακόμα και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, σίγουρα έχει το know how για να παραγγείλει και ανάλογες κρυπτοσυσκευές διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.
Παράλληλα, επιτέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αφήνοντας αιχμές ότι οι νέες συσκευές θα χρησιμοποιηθούν επιλεκτικά, ενώ επανέφερε στο προσκήνιο την υπόθεση Predator, λέγοντας πως η κυβέρνηση «έκανε σουρωτήρι τις επικοινωνίες».
*Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης:
- Βελόπουλος: «Από αυτή την ιστορία κάποιοι έβγαλαν λεφτά, εκβιάζοντας επιχειρηματίες»
- Βελόπουλος: Η Ελλάδα να προχωρήσει σε στρατιωτική απάντηση-αποτροπή απέναντι στην Τουρκία







