Στα… πεταχτά τα είπαν σε πρώτη φάση Δένδιας-Τσαβούσογλου στη Μπρατισλάβα – Πάλι χάρτες έδειχνε ο Τούρκος

Must Read

Περίπου 20 λεπτά διήρκεσε η πρώτη επαφή του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Μπρατισλάβα, στο περιθώριο του GLOBSEC 2020 Bratislava Forum.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε στον ομόλογό του, την αντίδραση της Ελλάδας για τα Βαρώσια. Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να δοθεί ημερομηνία για τις διερευνητικές, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Δεν ήταν κανονική συνάντηση, αλλά ήταν περισσότερο… κοινωνική μιας και οι δύο είναι ομιλητές στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ στην ομιλία του, αφού επανέλαβε τα γνωστά περί θέλησης της Τουρκίας για δίκαιη μοιρασιά στην Ανατολική Μεσόγειο και επεσήμανε ότι οι όποιες τουρκικές κινήσεις γίνονται από… αναγκαιότητα, έδειξε πάλι χάρτη με τα τουρκικά παράπονα ότι περιορίζονται στις ακτές τους από την Ελλάδα.

Στη σκιά των συνεχών τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και των ασταμάτητων προκλητικών δηλώσεων από τον Ταγίπ Ερντογάν, αναμένουμε και την ημερομηνία έναρξης των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.

ελληνοτουρκικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This