Πέμπτη 24/6/2021

Όλα τα ‘χε η χώρα, το… Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού του Βαρουφάκη έλειπε!

Σαν γνήσιοι προλετάριοι θα μάθουν και σε εμάς τους καπιταλιστές τι πάει να πει μετακαπιταλιστικός πολιτισμός!

Με όσα συμβαίνουν σε τούτη τη χώρα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Θεός έχει βάλει το χέρι του και στέκεται ακόμη όρθια… Ανάμεσα λοιπόν στα άλλα ήρθε και ο Γιάννης με ένα «ν» (ένας είναι αυτός ο Γιάννης) και το…. Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού που δημιούργησε!

Πρόκειται για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ερευνών και τέχνης του κόμματος ΜέΡΑ25, το οποίο και κινείται σε δυο άξονες: τον ακαδημαϊκό/πολιτικό/επιμορφωτικό και τις πολιτιστικές/καλλιτεχνικές δράσεις. Έβαλε μάλιστα και «αρχιτσίφ» την γυναίκα του Δανάη Στράτου και από κοινού σαν γνήσιοι προλετάριοι θα μάθουν και σε εμάς τους καπιταλιστές τι πάει να πει μετακαπιταλιστικός πολιτισμός!

Γι’ αυτό και όπως ανέφερε η Δανάη Στράτου στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, μία από τις πρώτες δράσεις θα είναι μια περιοδεία ομαδικού τύπου στις γειτονιές της Αθήνας. Θα βάλουν και από ένα γαρύφαλλο στο πέτο (το έχουν ξανακάνει άλλωστε) και θα ανακατευτούν με το μπουλούκι στην περιοδεία τους και η επιθεώρηση θα ξεκινήσει! Βρε τι άλλο έχουμε να δούμε…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ