Χαμός στο κοινοβούλιο: 253 σελίδες με τροπολογίες στη Βουλή τα ξημερώματα!

Στα κάγκελα ακόμα και οι υπάλληλοι, κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο περιστύλιο!

Must Read

Ώρα κατάθεσης: 2.45 τα ξημερώματα! Πρωτοφανείς εικόνες αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο με διαμαρτυρία των υπαλλήλων της Βουλής!

Είναι όλες τροπολογίες και όλες υπουργικές. Κατατίθονταν ως τις πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση!

Τουλάχιστον 253 σελίδες με τροπολογίες κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα. Και δεν μιλάμε μόνο για παρατάσεις ρυθμίσεων αλλά για κανονικά νομοσχέδια που μπαίνουν στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  • Δείτε απευθείας από τη Βουλή:

Ενδεικτική η καταλογογράφηση:

  • 58 σελίδες για άτομα με αναπηρία, εκλογή προέδρων κοινοτήτων, γονικές άδειες στους ΟΤΑ, παραμονή στην εργασία μετά την συνταξιοδότηση, Μετάταξη για λόγους συνυπηρέτησης τριτέκνων και πολυτέκνων δημοσίων υπαλλήλων, τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, την συνοριακή διάβαση στις Πρέσπες, τους συμβασιούχους στην πυρασφάλεια των Δήμων, τος τρόπο λήψης αποφάσεων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.
  • 52 σελίδες για το Πρόγραμμα Διασύνδεσης Προσωπικών Ιατρών και Ιδιωτικών Δομών με τον Ατομικό Φάκελο Υγείας, τον περιφερειακό τύπο, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, την αδειοδότηση των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκτιομπής ελεύθερης λήψης και ραδιοφωνικών επιχειρήσεων, τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ, το ΤΑΧΔΙΚ κ.α.
  • 53 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας
  • 48 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών και
  • 42 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This