Μετά το QatarGate, νέο σκάνδαλο για την Καϊλή!

Απόρρητα έγγραφα πλήττουν την ευρωβουλευτή - Πώς σχετίζεται με δωροδοκίες σε τέσσερις πρώην βοηθούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2014 έως το 2020

Must Read

Τι και αν η Εύα Καϊλή βρίσκεται εκτός φυλακής με ηλεκτρονικό βραχιολάκι για τις κατηγορίες σε βάρος της αναφορικά με το σκάνδαλο του Qatargate. Όλα δείχνουν ότι οι μέρες που ακολουθούν θα είναι δύσκολες, αφού ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται ότι τήν βαραίνει!

Αυτή τη φορά, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται στο στόχαστρο για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο, που ωστόσο αφορά στα χρήματα… Η Εύα Καϊλή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετίζεται για τρεις πιθανές δόλιες δραστηριότητες σε σχέση με τους μισθούς των βοηθών της. Έγγραφα που είδε το Politico αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με μια ξεχωριστή ποινική έρευνα που αντιμετωπίζει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής σχετικά με φερόμενες δωροδοκίες σε τέσσερις πρώην βοηθούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2014 έως το 2020. Η έρευνα εξετάζει την Εύα Καϊλή συγκεκριμένα για τρεις πιθανές δόλιες δραστηριότητες: εάν παραπλάνησε το Κοινοβούλιο σχετικά με την τοποθεσία και τις εργασιακές δραστηριότητες των βοηθών της. Εάν έκοψε τις αποζημιώσεις τους για «ψεύτικα» ταξίδια εργασίας που διoργάνωσε και τέλος, αν έλαβε επίσης μίζες από μέρος των μισθών τους. Αυτά αναφέρονται σε επιστολή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO) προς την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, που είδε το POLITICO. Όπως γράφει το Politico, η Εύα Καϊλή χρωστάει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «περίπου 100.000 ευρώ», σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει την υπόθεση. «Η τρέχουσα έρευνα αφορά έντονες υποψίες για επανειλημμένη απάτη και/ή άλλες σοβαρές παρατυπίες», δήλωσε η Ευρωπαϊκή Γενική Εισαγγελέας Laura Kövesi στην επιστολή που είδε το POLITICO, η οποία εστάλη στο Κοινοβούλιο τον Δεκέμβριο και ζητούσε να αρθεί η ασυλία τόσο της κ. Καϊλή όσο και της κ. Σπυράκη. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δημητρακόπουλος: «”Μαμά, δεν θα πας ταξίδι πάλι ε;”, λέει η κόρη της στην Εύα Καϊλή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This