Ο… Μεσσίας έφτασε στην Καρδίτσα με σινούκ, την ώρα που έψαχναν για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους!

Πέταξε πάνω από τις πληγείσες περιοχές για να δει αλλά όχι να κάνει...

Must Read

Δραματικές καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές με τον πρωθυπουργό να κάνει… guest εμφάνιση στην Καρδίτσα, αναπολώντας τις υποσχέσεις του 2020!

 

Ο… Μεσσίας που δεν έφτασε ποτέ μετά την κακοκαιρία «Ιανός» και όσα έταξε για όσους καταστρέφαν αλλά ποτέ δεν έδωσε, αποφάσισε με θράσος να πάει στη Θεσσαλία για να μετρήσει τις καταστροφές. Το υποκριτικό σκηνικό για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται. Και όλοι απορούν; Τι παιχνίδι εντυπώσεων παίζει πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δεν πρέπει να ξεχνά ότι τον καταδιώκουν οι βαρύγδουπες υποσχέσεις και δηλώσεις του 2020 για έργα, γρήγορες αποζημιώσεις, ταχύτητα, διαφάνεια και καινοτομία στη διαχείριση των συνεπειών της τότε κακοκαιρίας. Τότε, είχε τάξει στους πάντες τα πάντα. Τρία χρόνια αργότερα, οι πολίτες της Καρδίτσας βλέπουν το βιός τους να χάνεται στα λασπόνερα, ενώ η ευρύτερη περιοχή έχει υποστεί μία ανυπολόγιστη καταστροφή που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και πότε είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί. «Θα ξαναφτιάξουμε τις υποδομές καλύτερα από ό,τι ήταν. Και θα τις ξαναφτιάξουμε καλύτερα από ό,τι ήταν και θα βρούμε και την ευκαιρία να σχεδιάσουμε και το Υπουργείο δρομολογεί -εξάλλου υπάρχουν τέτοιοι πόροι- και την υποστήριξη των δασικών, την ενίσχυση των δασικών αντιπλημμυρικών έργων, ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ μία τέτοια καταστροφή. 

 

Φυσικές καταστροφές θα έχουμε και πάντα θα υπάρχουν καιρικά φαινόμενα τα οποία κάποια ενδεχομένως να μην μπορούμε καν να τα προβλέπουμε και ξέρουμε ότι με την Κλιματική αλλαγή θα γίνονται πιο έντονα. Γνωρίζουμε όμως πια, και το γνωρίζετε καλά που είναι οι αδυναμίες και αυτές θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε. Γιατί εκεί ακριβώς έρχεται και ενώνεται η υποχρέωση της πολιτείας να παρεμβαίνει ανακουφιστικά βραχυπρόθεσμα και να μπορέσει να στηρίξει τους αγρότες με τις γρήγορες αποζημιώσεις, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, τα σπίτια που υπέστησαν», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τότε ο κ. Μητσοτάκης. Τρία χρόνια μετά, η Καρδίτσα βούλιαξε.

Διαβάστε ακόμα:

Μαζικοί απεγκλωβισμοί πολιτών από τον Βλοχό Καρδίτσας: Χωρίς νερό και φαγητό οι κάτοικοι – Ανάμεσά τους και μωρό ημερών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This