«Θα χαιρόμουν να έρθει στη ΝΔ»: Ο Βορίδης περιμένει πως και πως τον Ανδρέα Λοβέρδο

«Έχει υπηρετήσει το έθνος με συνέπεια σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές»

Must Read

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι δέχεται εισηγήσεις ενόψει ευρωεκλογών ή να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα ή να πάει στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Μάκης Βορίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μιλώντας στο Attica TV και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, δήλωσε:

«Εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Λοβέρδο, θεωρώ ότι είναι σημαντικό και σπουδαίο πολιτικό στέλεχος, έχει υπηρετήσει το έθνος με συνέπεια σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, εγώ θα χαιρόμουν να έρθει στη Νέα Δημοκρατία».

Για να προσθέσει: «Έχω συνυπάρξει σε κυβέρνηση με τον Ανδρέα, ξέρω τη δουλειά του, την ποιότητά του, γνωρίζω τις αγωνίες του και τις ευαισθησίες του και ξέρω τι έχει να προσφέρει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This