Αμετανόητη η Φλέσσα: «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη – Δεν φταίει καμία κυβέρνηση»

«Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο»

Must Read

Με αμπελοφιλοσφίες και εμμονή στην ατομική ευθύνη η Βίκυ Φλέσσα επανήλθε στις δηλώσεις της για το έγκλημα στα Τέμπη. Στην εκπομπή Tlive το απόγευμα της Τετάρτης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε αμετανόητη για το «Όλοι μαζί σκοτώσαμε» και αθώωσε εκ νέου την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι όσα είπε υπέστησαν κοπτοραπτική.

«Εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων.

Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει. Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητας. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο» ανέφερε η Βίκυ Φλέσσα.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κα Βίκυ, ήθελα να ήξερα αν ήτανε δικό σας παιδί, θα Γλείφατε έτσι Ελεεινά, αναγουλιαστικά, Εμετικά, προκλητικά, αυτούς που σας προωθούν για την Ευρωπαική Κονόμα? Υπογράψατε την Ξεφτιλοκατάντια σας, για μια 5ετία χλιδάτη? Είσαστε για λύπηση, εύχομαι να μην σας τύχη ποτέ, σε δικό σας άνθρωπο τέτοιο έγκλημα, αλλά και να μην πετύχετε τον στόχο σας, ως Ευρωβολευτού, γιατί είσαστε Άχρηστη κοινωνικής προσφοράς!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This